Libnet.ro
UNICEF

07:15

Secretarul general adjunct al PSD: Dacian Ciolos ne-a mintit. Sunt 53 de martori

B1 B1,
Secretarul general adjunct al PSD: Dacian Ciolos ne-a mintit. Sunt 53 de martori

Secretarul general adjunct al PSD-ului, Codrin Stefanescu a declarat vineri seara ca Dacian Ciolos a mintit PSD-UL in privinta unei viitoare candidaturi pentru functia de premier al unui guvern politic,. continuă pe B1

Liviu Dragnea ii raspunde lui Dacian Ciolos: PSD nu are nicio finantare de la Soros. Este o minciuna gogonata

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca partidul pe care il conduce nu a primit nicio finantare de la omul de afaceri Geroge Soros, asa cum a spus premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: PSD lucreaza cu organizatii finantate de Soros. Nu prea am suficienta energie si timp pentru a combate asemenea prostii

Dacian Ciolos a afirmat intr-un interviu la Adevarul Live ca PSD lucreaza cu organizatii finantate de miliardarul american George Soros. Se inceara intr-o parte a mass-media sa se.

Dacian Ciolos ii da replica, dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca Guvernul nu a facut nimic pentru eliminarea vizelor cu Canada: Nu inteleg de ce ar fi suparat de acest succes

Premierul Dacian Ciolos a precizat, marti, pentru Adevarul Live, ca nu intelege de ce liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi suparat de negocierile Guvernului cu autoritatile canadiene, pentru eliminarea vizelor pentru cetatenii romani, in conditiile in care un europarlamentar social-democrat s-a implicat in indeplinirea acestui obiectiv.

VIDEO Consiliul National al PNL a votat in unanimitate sa il propuna premier pe Dacian Ciolos si sa isi asume Platforma Romania100/ Ciolos a sustinut un discurs

Consiliul National al PNL a votat, in unanimitate, sa il propuna premier pe Dacian Ciolos dupa alegerile parlamentare din decembrie, in prezenta lui Ciolos, care a sustinut un discurs in fata celo circa 400 de delegati liberali care l-au aplaudat. De asemenea, forul de conducere al liberalilor a votat sa isi asume in programul de guvernare platforma lansata de prim-ministru, Romania 100. Este prima aparitie a lui Ciolos alaturi de PNL. Potrivit unor surse liberale, acesta va fi prezent si la mitiginul organizat duminica de liberali in Piata Revolutiei din Bucuresti. Sala s-a golit in jurul orei 17. 35, iar delegatii impreuna cu premierul au trecut intr-o alta sala, unde Ciolos a fost inconjurat de grupuri intregi de delegati liberali dornici sa se fotografieze cu acesta. Intra in articol pentru foto.

Adevarul Live, ora 09.00. Dacian Ciolos face bilantul Guvernului tehnocrat

Premierul Dacian Ciolos va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 09. 00, despre plusurile si minusurile guvernului pe care l-a condus in ultimul an. De asemenea, Dacian Ciolos va prezenta, pe larg, principiile Platformei Romania 100, lansata in urma cu doua saptamani, si va raspunde acuzelor potrivit carora este un premier manevrat de miliardarul George Soros. S-a razgandit Dacian Ciolos: va participa la mitingurile electorale ale USR si PNL?.

Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Dacian Ciolos a numit-o pe Niculina Talvar drept secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos.

Alina Gorghiu: Dacian Ciolos a spus de la inceput ca nu se inscrie in partid. Vorbim despre un guvern politic, dar cu Ciolos prim-ministru (VIDEO)

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului National al partidului ca liberalii sunt foarte multumiti de felul in care colaboreaza cu premierul Dacian Ciolos. Liderul PNL.

Dacian Ciolos, despre inchiderea altor doua mine: Vrem sa dam activitatii miniere o perspectiva pe termen mediu si pe termen lung

O unitate de asistenta tehnica guvernamentala care va sprijini autoritatile locale si companiile din Valea Jiului pentru elaborarea unor proiecte de dezvoltare a fost inaugurata in Petrosani, de premierul Dacian Ciolos. Prim-ministrul Romaniei sustine ca desi s-a aprobat memorandumul pentru inchiderea treptata a altor doua mine din zona, pe termen mediu si lung planurile Guvernului sunt de a mentine activitatea miniera.

Dacian Ciolos, la Consiliul National al PNL: Trebuie sa ne asumam o guvernare responsabila. Avem sanse sa castigam incredrea oamenilor(VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent miercuri la Consiliul National al PNL. in discursul tinut in fata liberalilor, Ciolos a vorbit despre platforma Romania 100, dar si despre profesionalism.

Dacian Ciolos, la Consiliul National al PNL: Trebuie sa ne asumam o guvernare responsabila. Avem sanse sa castigam increderea oamenilor(VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent miercuri la Consiliul National al PNL. in discursul tinut in fata liberalilor, Ciolos a vorbit despre platforma Romania 100, dar si despre profesionalism.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )