Libnet.ro
UNICEF

14:45

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: NATO este de partea Ucrainei

B1 B1,
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: NATO este de partea Ucrainei

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, afirma ca organizatia sa este de partea Ucrainei si cere Rusiei sa isi respecte angajamentele internationale, intr-un interviu care va aparea luni in . continuă pe B1

Comportamentul Rusiei pune in pericol securitatea Europei

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, sustine trimiterea observatorilor internationali in Crimeea, pentru solutionarea crizei din peninsula, potrivit presei internationale.

Iateniuk, la NATO: Ucraina nu are o optiune militara pe masa.

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a declarat, joi, la sediul NATO, ca Guvernul sau nu are o optiune militara pe masa, relateaza AFP, conform Mediafax. Suntem hotarati sa solutionam aceasta criza in mod pasnic, a declarat Iateniuk dupa ce s-a intalnit cu secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen la sediul Aliantei Nord-Atlantice, la Bruxelles. Citeste si: LA Times: Flota rusa si-ar fi scufundat o nava, ca sa impiedice accesul ucrainenilor la Marea Neagra Nu exista o optiune .

Rasmussen: NATO este de partea Ucrainei

Secretarul general al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), Anders Fogh Rasmussen, a afirmat ca organizatia sa se afla de partea Ucrainei si i-a cerut Rusiei sa-si respecte angajamentele.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in securitatea comune, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )