Libnet.ro
UNICEF

10:15

Secretarul de Stat american, despre situatia din Egipt: Actualele violente sunt deplorabile. Armata trebuie sa convoace alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Secretarul de Stat american, despre situatia din Egipt: Actualele violente sunt deplorabile. Armata trebuie sa convoace alegeri anticipate

Secretarul de Stat american, John Kerry, a indemnat armata egipteana sa convoace alegeri generale anticipate. Oficialul american a declarat ca actualele violente sunt deplorabile. Actualele violente sunt. continuă pe Antena3

Franta condamna actiunile de reprimare din Egipt si sesizeaza ONU

Franta a cerut miercuri incetarea imediata a actiunilor de reprimare din Egipt, sesizand ONU si principalii sai parteneri pentru adoptarea unei pozitii internationale, anunta ministrul francez de Externe,.

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP.

Mesajul important trimis de americani autoritatilor din Egipt

Casa Alba a condamnat folosirea violentei impotriva manifestantilor de catre armata egipteana si s-a opus revenirii la starea de urgenta in Egipt, relateaza AFP. Statele Unite condamna cu.

Violentele din Egipt fac victime printre jurnalisti. Un cameraman Sky News a fost impuscat MORTAL in inima

Un cameraman al postului TV Sky News, care in Egipt emite in limba araba, a fost ucis in timp ce filma confruntarile dintre fortele de securitate si manifestantii pro-Morsi din Cairo. Britanicul Michael Deane a.

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

Turcia: Interventia armata din Egipt este total inacceptabila

Presedintele Turciei, Abdullah Gul, a declarat, miercuri, ca interventia armata a fortelor de securitate egiptene, impotriva protestarilor din Cairo, care il spijina pe fostul presedinte Mohamed Morsi, a fost o.

FRAUDA BAC. Ministerul Educatiei despre cazul din Ialomita: NU TOLERAM abaterile de la ...

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a precizat, luni, intr-un comunicat remis redactiei, ca nu tolereaza abaterile de la normele de conduita profesionala in sistemul national de invatamant. Ministerul Educatiei Nationale a luat act de decizia Directiei Nationale Anticoruptie de a incepe urmarirea penala impotriva unor cadre didactice din judetul Ialomita, suspectate de fapte de coruptie in organizarea examenului de bacalaureat din anul 2012. MEN analizeaza situatia juridica aparuta, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )