Libnet.ro
UNICEF

05:00

Secretarul de Stat pentru Infrastructura din Spania: Vrem ca firmele noastre sa gaseasca un loc in care sa investeasca si sa cooperam cu guvernul roman pentru a-si dezvolta infrastructura

Hotnews Hotnews,
Secretarul de Stat pentru Infrastructura din Spania: Vrem ca firmele noastre sa gaseasca un loc in care sa investeasca si sa cooperam cu guvernul roman pentru a-si dezvolta infrastructura

Secretarul de Stat pentru Infrastructura, Transporturi si Locuinta din Spania, Rafael Catala, a declarat miercuri, la sosirea in Bucuresti, ca vizita sa in Romania are drept scop impartasirea experientei spaniole privind fondurile europene si sprijinirea companiilor iberice pentru a continua sa-si adjudece licitatii. continuă pe Hotnews

Secretarul de Stat pentru Infrastructura din Spania: Vrem ca firmele noastre sa gaseasca un loc pentru a investi si sa cooperam cu Guvernul roman pentru dezvoltarea infrastructurii

Secretarul de Stat pentru Infrastructura, Transporturi si Locuinta din Spania, Rafael Catala, a declarat miercuri, la sosirea in Bucuresti, ca vizita sa in Romania are drept scop impartasirea experientei spaniole privind fondurile europene si sprijinirea companiilor iberice pentru a continua sa-si adjudece licitatii.

Ministrul Afacerilor Externe si Cooperarii din Spania, vizita pentru intarirea relatiilor dintre tara noastra si Spania

Ministrul Afacerilor Externe si Cooperarii din Spania, Jose Manuel Garcia-Margallo y Marfil, va efectua, de maine, o vizita oficiala in tara noastra.

Romanii din Spania, cei mai numerosi imigranti, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Eurovision 2013: Cezar a cantat pentru publicul din Eurovillage

Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina si Olanda sunt primele tari calificate in finala concursului Eurovision de sambata, 18 mai. Daca pentru reprezentantii celor zece tari calificate in finala primele emotii au trecut, pentru romani ele cresc cu fiecare moment care ne apropie de semifinala in care va concura Cezar. Si, cum pe 14 mai nu a avut nicio repetitie programata la Malmo Arena, artistul roman a cantat pentru publicul din Eurovision Village.

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . Procurorii DNA sustin ca Adrian Nastase ar fi primit, prin interm.

Adrian Nastase, la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian: Am venit cu speranta ca lucrurile se vor clarifica

Adrian Nastase s-a prezentat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . intrebat daca are o strangere de inima pentru faptul ca se.

Comisia Europeana deschide o investigatie in legatura cu un ajutor de stat pentru uzina Ford din Valencia

Comisia Europeana a deschis o investigatia formala in legatura cu un ajutor de stat pe care statul spaniol vrea sa il acorde celor de la Ford pentru productia Transit Connect in regiunea Valencia. Grantul pe care spaniolii il acorda este de 25 milioane euro si se refera la investitii totale de 419 milioane euro ale Ford. In Spania rata somajului a trecut de 27%, iar Ford se afla intr-o situatia dificila in Europa, asteptand pierderi de doua miliarde dolari in 2013.

Numarul romanilor din Spania, in scadere cu 3,2%: Circa 868.000 de conationali se mai afla in Peninsula Iberica

Numarul romanilor aflati in Spania a scazut cu 3,2% in 2013, in comparatie cu anul precedent, circa 868. 000 de conationali mai aflandu-se in Peninsula Iberica, potrivit Mediafax. Dupa romani, cei mai.

Semnal de alarma: Fermieri, pregatiti-va pentru seceta din iulie-august!

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca trage un semnal de alarma ca fermierii sa ia toate masurile si sa se pregateasca pentru seceta in lunile iulie-august, aratand ca pentru a avea pierderi cat mai mici trebuie utilizate sistemele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )