Libnet.ro
UNICEF

06:45

Securitatea cibernetica ar putea fi introdusa in programa scolara

România Liberă România Liberă,
Securitatea cibernetica ar putea fi introdusa in programa scolara

Guvernul ar putea sa introduca in programa scolara un curs de pregatire in ceea ce priveste securitatea cibernetica, relateaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Securitatea cibernetica ar putea fi introdusa in programa scolara

Guvernul se gandeste sa introduca in programa scolara un curs de pregatire in ceea ce priveste securitatea cibernetica. in conditiile in care copiii au acces de mici la internet, cursul nu ar fi de.

Securitatea cibernetica - materie obligatorie in scoli. Autoritatile vor sa introduca la gimnaziu pregatirea privind securitatea cibernetica

La nivel guvernamental, exista preocupari privind introducerea in scoli a pregatirii obligatorii referitor la securitatea in spatiul cibernetic, a anuntat directorul Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii, Florin Cosmoiu, relateaza Mediafax. Acesta a declarat ca subiectul a fost discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si ca au fost dezbateri inclusiv la nivelul comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Guvernul vrea sa-i invete pe elevi despre securitatea cibernetica

Directorul Centrului Cyberint din SRI a declarat, luni, ca Guvernul se gandeste sa introduca in curricula scolara un curs de pregatire privind securitatea cibernetica, avand in vedere ca elevii au acces la internet de la varste tot mai mici, informeaza Mediafax.

Autoritatile vor sa introduca in scoli pregatirea obligatorie privind securitatea cibernetica

Guvernul vrea sa introduca in scoli un curs de pregatire privind securitatea cibernetica. La nivel guvernamental exista preocupari privind introducerea in scoli a pregatirii obligatorii referitor la.

Premierul Victor Ponta, despre cei care se ocupa de securitatea cibernetica: Ne ofera capacitatea sa folosim tot ce tine de viata de zi cu zi - internetul, televiziunea, sistemul de control al transporturilor aeriene sau feroviare

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina sa de facebook, prin intermediul caruia aduce in prim plan persoanele care se ocupa de securitatea cibernetica si care nu apar zi de zi la televizor, dar care au un.

Victor Ponta: Securitatea cibernetica priveste viata de zi cu zi a fiecarui cetatean. Trebuie sa stim sa prevenim, sa contracaram si sa limitam pagubele unor atacuri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni in deschiderea Summit-ului Regional de Securitate Cibernetica care are loc la Palatul Parlamentului ca securitatea cuibernetica priveste toate aspectele societatii si ca.

Victor Ponta: Romania este implicata in razboiul energetic declansat de Rusia, dar are oportunitatea de a-si dezvolta securitatea cibernetica

Premierul Victor Ponta a facut o serie de afirmatii despre atitudinea Rusiei in cadrul Summitului Regional de Securitate Cibernetica, scrie Adevarul. Acesta a declarat ca principala arma a Rusiei nu o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )