Libnet.ro
UNICEF

08:30

Secvential: Andreea Marin povesteste cum a reusit sa isi tina fiica departe de influenta desenelor animate violente

Antena3 Antena3,
Secvential: Andreea Marin povesteste cum a reusit sa isi tina fiica departe de influenta desenelor animate violente

Invitata in editia de duminica dupa-amiaza a emisiunii lui Secvential de la Antena 3, Andreea Marin a povestit cum a reusit sa isi educe fiica sa fie selectiva in ceea ce priveste programelor TV. continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Andreea Marin povesteste ce a atras-o la turcul Tuncay Ozturk: Suntem doi oameni care au gasit puncte comune; Monica Gabor nu se grabeste sa-i daruiasca un mostenitor iubitului ei; Bahmuteanu si-a mutat agoniseala in vila lui Prigoana

Vedete de marca din Romania in Topul celor mai prost imbracate. Daca credeti ca vedetele au un simt al modei innascut, ei, bine. Relatia dintre Iulia si Mihai Albu a trecut la un alt nivel! Trebuie sa ivatam sa convietuim impreuna. Ne iubim mult. Relatia dintre Iulia si Mihai Albu se imbunatateste pe zi ce trece tot mai multe. S-au impacat.

Andreea Marin radiaza de fericire, iar acest lucru se reflecta si in tinutele stylish pe care le afiseaza!

Fie ca are sau nu o relatie cu medicul turc Tuncay Ozturk, Andreea Marin este o femeie fericita, iar acest lucru i se citeste cu usurinta pe chip. A obisnuit de-a lungul anilor sa iasa in evidenta prin lucruri frumoase si nu s-a dezis niciodata de stilul ei rafinat, sofisticat si extrem de elegant. Aseara, la petrecerea aniversara de 14 ani a revistei Viva!, Andreea a afisat o tinuta stylish care i-a pus in valoare frumusetea. Continue reading .

Andreea Marin slabeste cu un aparat de medicina sportiva

Andreea Marin urmeaza in prezent un antrenament sustinut in dorinta de a slabi. Vedeta are un instructor si foloseste un aparat de medicina sportiva inventat de un medic austriac, ce are menirea de a slabi localizat. Continue reading .

Andreea Marin, fericita alaturi de Tuncay!

Andreea Marin se declara fericita in sanul noii sale relatii de iubire, alaturi de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Acesta se afla in prezent in vizita in Romania si nu a putut evita asaltul presei mondene, fiind urmarit, alturi de vedeta, la fiecare pas. Continue reading .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )