Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Adevărul Adevărul,
Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Rares Bogdan, atac dur: PNL da toate voturile lui Klaus Iohannis. Restul e manipulare!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur pe pagina sa de Facebook si afirma ca PNL strange voturi doar pentru presedintele Klaus Iohannis, infirmand acuzatiile celor de la ALDE. intr-o.

Jurnalistul Oreste Teodorescu explica, in 10 puncte, de ce il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni

Jurnalistul Oreste Teodorescu a explicat, sambata, de ce il sustine pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni, enumerand 10 episoade in care presedintele in functie a contribuit decisiv la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )