Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sedinta ICCJ in care au fost audiati Victor Ponta si Dan Sova a durat 12 ore. Ei sunt cercetati in dosarul Turceni-Rovinari

România Liberă România Liberă,
Sedinta ICCJ in care au fost audiati Victor Ponta si Dan Sova a durat 12 ore. Ei sunt cercetati in dosarul Turceni-Rovinari

Sedinta de judecata in dosarul Turceni-Rovinari in care sunt cercetati, printre altii, Victor Ponta si Dan Sova, s-a desfasurat vineri pe parcursul a 12 ore, fiind audiate patru persoane, dintre care doi martori protejati. continuă pe România Liberă

Victor Ponta si Dan Sova sunt audiati la inalta Curte, in dosarul Turceni-Rovinari. Si Alina Gorghiu va da explicatii in fata magistratilor, in calitate de martor

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova sunt audiati, vineri, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru un nou termen, in dosarul Turceni-Rovinari. in acelasi dosar va fi audiat si presedintele PNL, Alina Gorghiu, dupa ce judecatorii instantei supreme au admis cererea facuta de unul dintre avocati.

Victor Ponta si Dan Sova, audiati la Curtea Suprema, in dosarul Turceni-Rovinari: Instanta a admis si audierea Alinei Gorghiu

Fostul premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova au ajuns, din nou, in fata instantei pentru a fi audiati in dosarul Turceni-Rovinari. La ultimul termen, Sova a refuzat sa fie audiat de judecatorii.

Incident cu Victor Ponta la iCCJ: Ce a patit fostul premier dupa 12 ore de proces

Victor Ponta a avut parte de un incident la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost prezent pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este.

Victor Ponta, la Curtea Suprema, pentru explicatii in dosarul Rovinari-Turceni

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri dimineata, la instanta suprema, pentru un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat.

Mesaje emotionante la decesul prematur al liderului PSD Calarasi. Ce a transmis fostul premier Victor Ponta

Mesaje emotionante de condoleante au fost transmise de fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, dar si de presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru familia lui Dan Cristodor, liderul social-democratilor, diparut fulgerator la doar 42 de ani. De asemenea, si autoritatile locale deplang decesul prematur al politicianului.

Victor Ponta e in doliu! Am pierdut un coleg si un prieten

Victor Ponta e in doliu. Fostul premier a transmis un mesaj sfasietor dupa ce presedintele organizatiei judetene PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata la numai 42 de.

Victor Ponta, huiduit la iesirea de la inalta Curte: Un grup de protestatari i-a reprosat ca a tradat tara prin acordarea terenului pentru constructia moscheii (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent luni la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este inculpat. Un grup de persoane au venit in.

Victor Ponta, intrebat daca a primit vreo bufnita de la Kovesi. Ce a raspuns fostul premier

Victor Ponta a intervenit joi seara in emisiunea la Ordinea zilei, moderata de Dana Grecu si Radu Tudor, ocazie cu care a fost intrebat si daca a primit vreodata vreun e-mail de la pr.

Extinderi ale urmaririi penale. Victor Ponta a dat explicatii la DNA Ploiesti, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania, in care este acuzat de complicitate la spalare de bani.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti. Nu am cerut citarea lui Tony Blair. Nu este cazul ca Romania sa se faca de ras

Victor Ponta a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti. El a fost citat in calitate de suspect in dosarul vizitei in Romania a fostului premier Tony Blair.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )