Libnet.ro
UNICEF

17:16

Victor Ponta e in doliu! Am pierdut un coleg si un prieten

Antena3 Antena3,
Victor Ponta e in doliu! Am pierdut un coleg si un prieten

Victor Ponta e in doliu. Fostul premier a transmis un mesaj sfasietor dupa ce presedintele organizatiei judetene PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata la numai 42 de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la DNA Ploiesti. Nu am cerut citarea lui Tony Blair. Nu este cazul ca Romania sa se faca de ras

Victor Ponta a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti. El a fost citat in calitate de suspect in dosarul vizitei in Romania a fostului premier Tony Blair.

Extinderi ale urmaririi penale. Victor Ponta a dat explicatii la DNA Ploiesti, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania, in care este acuzat de complicitate la spalare de bani.

Victor Ponta, despre PNL: Va trimite in Parlament o HAITA uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii

Fostul premier Victor Ponta, a lansat marti un atac la adresa PNL, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, anuntand ca liberalii vor trimite in Parlament o o haita uriasa de sicofanti, im.

Fostul premier britanic David Cameron are un nou loc de munca

David Cameron, fostul premier al Marii Britanii care a demisionat in urma referendumului privind Brexit, are un nou loc de munca, scrie The Telegraph. Fostul premier britanic, in varsta de 50 de.

Fostul premier David Cameron are un nou serviciu: Lucreaza ca voluntar la un program care se adreseaza adolescentilor

Fostul premier britanic David Cameron si-a gasit un job, dupa ce a demisionat in ruma Brexitului din 23 iunie. Cameron lucreaza ca voluntar pentruNational Citizens Service Trust NCS), un program.

Victor Ponta, despre ministrul Justitiei: Normal ca Pruna minte, ca si alti ministri din cabinet. Le-a cerut Iohannis demisia?

Victor Ponta a publicat, pe pagina personala de Facebook, un articol referitor la declaratiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, care sustinea ca in Romania exista 60 de persoane care au pensii mai.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair: Hai sa nu ne facem de ras cu totul. Chiar vreti sa il vedeti pe Blair la DNA Ploiesti? Ma aveti pe mine, va ajunge (VIDEO)

UPDATE Victor Ponta a iesit de la DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora. Am dat declaratii in fata judecatorilor de la inalta Curte, a fost procurorul acolo si mi-am sustinut in t.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti

Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti. El este acuzat de complicitate la spalare de bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )