Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

România Liberă România Liberă,
Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta. continuă pe România Liberă

Ministerul pentru Societatea Informationala cauta solutii pentru buna functionare a institutiilor de securitate dupa atentatul din Franta

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) cauta solutii pentru o mai buna desfasurare a activitatii insitutiilor din domeniul securitatii nationale. MSIa convocat, joi, un grup de lucru in.

Reactii internationale dupa atacul din Franta: Suntem cu totii francezi / Condamnam terorismul in toate formele sale / Parisul, loc de referinta atemporala / Atac impotriva libertatii de exprimare a presei

Atacul sangeros impotriva ziarului francez de satira Charlie Hebdo a ingrozit comunitatea internationala. de la Tokyo la Washington si din Moscova in Qatar, sefii de stat si politicienii si-au exprimat sustinerea fata de Franta si repulsia fata de atentatori. Suntem cu totii francezi, a exclamat seful guvernului italian, Matteo Renzi, vizitand ambasada Frantei din Roma.

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa .

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera , in editia online.

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile [].

Dorin Ilie (France Television): Cred ca este cel mai socant atentat din ultimii 70 de ani din Franta

Dorin Ilie, jurnalist al France Television, a explicat in exclusivitate pentru Antena 3, ca situatia dupa atacul din Paris ar fi degenerat sica exista informatii conform carora atacatorii au luat si un.

Reuniune de urgenta in Romania dupa atacul din Franta. Legea Big Brother este din nou in atentia ministrilor

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a convocat un grup de lucru pentru identificarea unor solutii care sa asigure buna desfasurare a activitatii institutiilor din domeniul securitatii nationale dupa atacul terorist din Franta. Pentru o prevenire eficienta a actelor de terorism avem nevoie de instrumente potrivite si legile privind cartele preplatite, spunea dimineata procurorul general, Tiberiu Nitu.

Tot mai multi evrei parasesc Franta cu destinatia Israel, pe masura ce antisemitismul ia amploare

Din ce in ce mai multi evrei parasesc Franta cu destinatia Israel, in ultima perioada, pe masura ce antisemitismul ia amploare in Franta, semnaleaza Dailycaller. com. Cele mai multe atacuri antisemite vin din partea musulmanilor. In anul 2014, in jur de 7. 000 de evrei francezi au emigrat in Israel, dublu fata de 2013. Guvernul francez de stanga refuza sa recunoasca aceasta criza si sa sara in apararea celor o jumatate de milion de evrei din tara, aparent din teama de a pierde voturile musulmanilor, comenteaza sursa citata.

Frica nu va castiga, ci ceea ce e mai bun in noi. Reprezentanti ai cultelor religioase din Franta condamna atacul de la Charlie Hebdo

Mai multi reprezentanti ai diverse culte religioase din Franta au condamnat unanim atacul sangeros comis la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, informeaza AFP. in numele.

Noi obiecte zburatoare misterioase deasupra centralelor nucleare din Franta

Noi zboruri misterioase au fost depistate, in acest sfarsit de saptamana, deasupra centralelor nucleare din estul Frantei, dupa cele din toamna, transmite AFP, citand reprezentanti ai unitatii energetice de la Nogent-sur-Seine regiunea Champagne-Ardenne).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )