Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sef de banca: Majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor ar putea obliga Romania la un acord cu FMI

Antena3 Antena3,
Sef de banca: Majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor ar putea obliga Romania la un acord cu FMI

Majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocatiilor, primele pentru medici, majorarea salariilor profesorilor, toate acestea vor face imposibila finantarea traditionala a deficitului, iar singura cale de iesire ramane un nou imprumut de la FMI, crede Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu ar fi existat bani pentru majorarea pensiilor nici daca nu am fi avut aceasta epidemie. E regretabil ca PSD nu a inteles nimic

Presedintele Klaus Iohannis a decarat miercuri ca nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici in conditiile in care nu am fi avut aceasta epidemie si criza economica si ca e regretabil ca PSD nu a inteles nimic de aici si continua sa dea impresia unor persoane ca s-ar fi putut mai mult.

Klaus Iohannis, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Atat s-a putut! N-ar fi existat banii nici daca nu aveam epidemia. Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in conferinta de presa sustinutaa miercuri, la Palatul Cotroceni, ca atat majorarea pensiilor facuta de la 1 septembrie, cat si dublarea esalonata a alocatiilor.

Guvernul ataca la CCR proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor. Daca ar fi promulgat de presedinte, alocatiile ar trebui dublate (VIDEO)

Guvernul Orban sesizeaza, miercuri, Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de lege privind respingerea Ordonantei de urgenta pentru majorarea etapizata a alocatiilor de stat pentru copii, potrivit B1.

RECTIFICAREA BUGETARA IN VARIANTA PSD: Majorarea pensiilor cu 40% si un miliard lei pentru primarii

Majorarea cu 40% a valorii punctului de pensie, un miliard de lei pentru autoritatile publice locale si 400 de milioane lei pentru programul Start-up Nation reprezinta modificarile pe care social-democratii doresc sa le faca ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara, a afirmat, ieri, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, dupa sedinta Consiliului Politic National.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )