Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sef din minister, acuzatii dupa dosarul Belina

Antena3 Antena3,
Sef din minister, acuzatii dupa dosarul Belina

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul Justitiei, a spus sambata, la emisiunea Descoperiti, ca nu cei doi ministri, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ar avea legatura in dosarul Belina, ci. continuă pe Antena3

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Shhaideh, pusa sub urmarire penala de DNA in dosarul Belina. Procurorii cer si urmarirea penala a ministrului Rovana Plumb. Comunicatul DNA

DNA a inceput urmarirea penala impotriva lui Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul Belina, confirma Directia Anticoruptie, printr-un comunicat. in acelasi.

Ambasadorul George Maior reactioneaza la acuzatiile lui Codrin Stefanescu, care a incercat sa dea vina pe el pentru dosarul Belina: imi rezerv dreptul de a-mi apara reputatia fata de folosirea abuziva a numelui meu

SAmbasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI, a declarat, vineri, ca isi rezerva dreptul de a-si apara reputatia fata de folosirea abuziva a numelui sau in cadrul acestei avalanse de minciuni, stiri false si intoxicari iresponsabile si ilegale.

George Maior reactioneaza la acuzatiile lui Codrin Stefanescu, care a incercat sa dea vina pe el pentru dosarul Belina: imi rezerv dreptul de a-mi apara reputatia fata de folosirea abuziva a numelui meu

SAmbasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI, a declarat, vineri, ca isi rezerva dreptul de a-si apara reputatia fata de folosirea abuziva a numelui sau in cadrul acestei avalanse de minciuni, stiri false si intoxicari iresponsabile si ilegale.

USR cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, urmarita penal in dosarul Belina

Uniunea Salvati Romania cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta a intrat in vizorul DNA, privind afacerea Belina.

Dosarul Belina: Cum explica procurorii DNA acuzatiile in cazul ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Parti din Insula Belina si Bratul Pavel au fost trecute ilegal din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate societatii Tel Drum. Totul s-ar fi facut cu ajutorul unor demnitari si inalti functionari, potrivit DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt vizate de ancheta procurorilor.

Tariceanu, despre dosarul Belina: Poate sa vina si mama DNA-ului. Nu se va schimba actualul Guvern

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca dosarele instrumentate unor ministri din guvernul Tudose reprezinta o tentativa de abatere a atentiei de la problemele din DNA si de decredibilizare a coalitiei de guvernare. Acest lucru nu se va reusi, insa, iar asta pentru ca majoritatea guvernamentala este solida, a mai declarat presedintele ALDE.

Dosarul Belina: Cata putere aveau Sevil Shhaideh, omul de incredere al lui Dragnea, si Rovana Plumb, cea care l-a tradat pe Ponta

Sevil Shhaideh este unul dintre putinii politicieni in care Liviu Dragnea are incredere. in 2013, Shhaideh era mana sa dreapta la Ministerul Dezvoltarii. Rovana Plumb, anchetata si ea de procurorii DNA, a fost unul dintre oamenii fideli lui Victor Ponta, dar care ulterior a trecut in tabara lui Dragnea pentru a ajunge din nou ministru.

PLECARI MASIVE din PNL, acuzatii GRAVE la adresa fostilor PDL-isti: ALDE a primit un nou lot de liberali

Diversi membri PNL Dolj, inclusiv vicepresedintele si un primar, au renuntat la partidul din care faceau parte pentru a intra in ALDE, a spus vineri deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj.

Alegeri Noua Zeelanda: Partidul National detine 46,5% din voturile exprimate, dupa numararea a 70% a rezultatelor

Voturile exprimate pentru Partidul National din Noua Zeelanda au atins 46,5% , dupa numararea a 70% din voturile exprimate, punand partidul de centru-dreapta in frunte, indreptandu-se, astfel, catre cel de-al patrulea mandat in guvern, potrivit Comisiei Electorale, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )