Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa AEP, retinuta de DNA: Ana Maria Patru a fost pusa sub urmarire penala pentru trafic de influenta si spalare de bani

B1 B1,
Sefa AEP, retinuta de DNA: Ana Maria Patru a fost pusa sub urmarire penala pentru trafic de influenta si spalare de bani

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a fost retinuta marti pentru 24 de ore de procurorii DNA, informeaza News. ro. Aceasta a fost pusa sub urmarire penala de procurori. continuă pe B1

Sefa AEP, Ana Maria Patru, pusa sub urmarire penala pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sefa Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru a fost pusa sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalare a.

Descinderi la Autoritatea Electorala Permanenta si la imobilele sefei institutiei, Ana Maria Patru. La perchezitiile domiciliare, sotul sefei AEP a incercat sa FUGA cu documentele. Acuzatiile sunt: spalare de bani si trafic de influenta

Procurorii DNA Ploiesti fac perchezitii, marti dimineata, la sediul din Bucuresti al Autoritatii Electorale Permanente, in legatura cu spalari de bani si trafic de influenta. Ar fi implicata si sefa AEP, Ana-Maria Patru. Sotul acesteia a incercat sa fuga cu documente.

Perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta: Sotul sefei AEP, Ana Maria Patru, a incercat sa fuga cu mai multe documente, dar a fost prins (VIDEO)

UPDATE:Sotul sefeiAutoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a incercat sa fuga cu mai multe documente ce apartineau firmei sale radiate, in timpul perchezitiei domicialare din.

Sefa Autoritatii Electorale Permanente a fost adusa la DNA Ploiesti cu mandat. La perchezitiile domiciliare, sotul Anei Maria Patru a incercat sa fuga cu actele. Iohannis: Daca se incepe urmarirea penala, ea va trebui inlocuita

Procurorii DNA Ploiesti au efectuat, marti, percheziti la sediul din Bucuresti al Autoritatii Electorale Permanente, in legatura cu spalari de bani si trafic de influenta. Ar fi implicata si sefa AEP, Ana-Maria Patru. Sotul acesteia a incercat sa fuga cu documente. Ea a fost adusa la DNA Ploiesti pentru audieri.

Mita pentru sefa Autoritatii Electorale Permanente: o masina, un apartament in Bucuresti si bani. Sotul Anei Maria Patru a incercat sa fuga cu actele. Iohannis: Daca se incepe urmarirea penala, ea va trebui inlocuita |VIDEO

Presedinta Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, este acuzata de trei fapte de trafic de influenta si doua de spalare a banilor. Pentru trafic de influenta ea a primit o masina, un apartament in Bucuresti si sume de bani. Sotul acesteia a incercat sa fuga cu documente.

Mismasurile penale ale sefei Autoritatii Electorale. Cine au fost sponsorii politici ai ascensiunii Anei Maria Patru

Autoritatea Electorala Permanenta este in centrul unui scandal de coruptie fara precedent, la cateva zile de la debutul campaniei electorale pentru alegerile legislative. Presedintele institutiei care asigura organizarea si desfasurarea alegerilor, Ana Maria Patru 40 de ani), a fost ridicata marti dimineata de la vila sa din Otopeni si dusa la audieri la sediul DNA Ploiesti.

Klaus Iohannis: O cercetare a DNA asupra sefului AEP este o surpriza foarte, foarte neplacuta. Daca se incepe urmarirea penala, atunci acea persoana va trebui inlocuita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca verificarile facute de procurorii anticoruptie in cazul sefei Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, sunt o surpriza foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )