Libnet.ro
UNICEF

05:45

Perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta: Sotul sefei AEP, Ana Maria Patru, a incercat sa fuga cu mai multe documente, dar a fost prins (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta: Sotul sefei AEP, Ana Maria Patru, a incercat sa fuga cu mai multe documente, dar a fost prins (VIDEO)

UPDATE:Sotul sefeiAutoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a incercat sa fuga cu mai multe documente ce apartineau firmei sale radiate, in timpul perchezitiei domicialare din. continuă pe B1

DNA Ploiesti face perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta din Bucuresti

DNA Ploiesti efectueaza perchezitii in Bucuresti la Autoritatea Electorala Permanenta, au declarat surse judiciare pentru HotNews.

Descinderi la Autoritatea Electorala Permanenta si la imobilele sefei institutiei, Ana Maria Patru. La perchezitiile domiciliare, sotul sefei AEP a incercat sa FUGA cu documentele. Acuzatiile sunt: spalare de bani si trafic de influenta

Procurorii DNA Ploiesti fac perchezitii, marti dimineata, la sediul din Bucuresti al Autoritatii Electorale Permanente, in legatura cu spalari de bani si trafic de influenta. Ar fi implicata si sefa AEP, Ana-Maria Patru. Sotul acesteia a incercat sa fuga cu documente.

Perchezitii DNA la Autoritatea Electorala Permanenta, presedintele AEP fiind printre cei vizati

Procurorii DNA Ploiesti fac, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente, intr-un dosar care vizeaza fapte de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare, care arata ca printre persoanele vizate este si.

Perchezitii DNA la Autoritatea Electorala Permanenta Bucuresti

Procurorii DNA Ploiesti fac in acest moment perchezitii la sediul din Bucuresti Autoritatii Electorale Permanente Bucuresti. Este vorba despre un dosar de frauda electorala in care se fac cercetari pentru savarsirea unor fapte de coruptie.

Perchezitii DNA la Autoritatea Electorala Permanenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de la Biroul Teritorial Ploiesti fac in dimineata de marti, 15 noiembrie, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente din Bucuresti.

Mismasurile penale ale sefei Autoritatii Electorale. Cine au fost sponsorii politici ai ascensiunii Anei Maria Patru

Autoritatea Electorala Permanenta este in centrul unui scandal de coruptie fara precedent, la cateva zile de la debutul campaniei electorale pentru alegerile legislative. Presedintele institutiei care asigura organizarea si desfasurarea alegerilor, Ana Maria Patru 40 de ani), a fost ridicata marti dimineata de la vila sa din Otopeni si dusa la audieri la sediul DNA Ploiesti.

Sefa AEP, Ana Maria Patru, pusa sub urmarire penala pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sefa Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru a fost pusa sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalare a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )