Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, AVERTISMENT pentru SUA: Sa nu se amestece in politica noastra!

B1 B1,
Sefa diplomatiei Uniunii Europene, AVERTISMENT pentru SUA: Sa nu se amestece in politica noastra!

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, Federica Mogherini a transmis vineri un avertisment administratiei Trump privind atitudinea presedintelui american fata de politica UE, potrivit Agerpres. Dupa comentariile. continuă pe B1

Sefa diplomatiei Uniunii Europene cere SUA sa nu se amestece in politica UE

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, Federica Mogherini, a avertizat vineri administratia Trump cu privire la amestecul in politica UE, in special dupa comentariile laudative ale noului presedinte american fata de Brexit, relateaza AFP.

Sefa diplomatiei UE, Federica Mogherini, ii cere presedintelui SUA, Donald Trump, sa nu se amestece in politica blocului comunitar

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, Federica Mogherini, a avertizat administratia Trump cu privire la amestecul in politica UE, in special dupa comentariile laudative ale noului presedinte american fata de Brexit.

Germania si Polonia vad diferit viitorul Uniunii Europene

Intr-o perioada in care Uniunea Europeana se confrunta cu crize interne, iar temerile legate de potentiale actiuni periculoase ale Rusiei sunt in crestere, cancelarul german, Angela Merkel, a fost marti intr-o scurta vizita oficiala in Polonia, in incercarea de a gasi sprijin pentru viziunea sa referitoare la viitorul Europei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )