Libnet.ro
UNICEF

16:15

Seful APIA Gorj, gasit incompatibil de ANI din cauza unei diplome

Adevărul Adevărul,
Seful APIA Gorj, gasit incompatibil de ANI din cauza unei diplome

Constantin Negrea, directorul Agentiei Nationale de Plati si Interventie in Agricultura APIA) Gorj a fost gasit incompatibil din cauza unei diplome de expert tehnic judiciar in specializarea agricultura. continuă pe Adevărul

Inspectorii ANI au constatat ca directorul APIA Gorj s-a aflat in incompatibilitate

Directorul executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Gorj, Constantin Negrea, s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat a detinut simultan si functia de expert tehnic judiciar in specializarea agricultura, a decis Agentia Nationala de Integritate ANI).

INCIDENT GRAV din cauza unui telefon: Dormitorul a fost distrus complet! (FOTO)

Iphone-ul unei tinere de 15 ani din Marea Britanie a luat foc si a distrus in totalitate dormitorul acesteia dupa ce a fost lasat peste noapte la incarcat, anunta Daily Mail. Caitlin Rae Durant din.

VIDEO. Scandal in Japonia din cauza unui patinoar amenajat deasupra a 5.000 de pesti congelati

Un parc de distractii japonez, care propunea alunecarea pe o pista inghetata admirand sub picioare siluetele a 5. 000 de pesti congelati, a inchis patinoarul din cauza valului de critici.

Klaus Iohannis, CERTAT cu BOR? Presedintele NU A MERS la Patriarhie, la sarbatorirea a 150 de ani de la prima Constitutie, din cauza diferentelor de opinie pe tema familiei (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa onoreze invitatia la evenimentul organizat la Patriarhie cu ocazia sarbatoririi a 150 de ani de la prima Constitutie, de catre Curtea Constitutionala si Parlament. Potri.

Autoritatile romane, acuzate de NEPASARE! Un roman, uitat de 19 luni intr-o inchisorare din Turcia, risca ani grei de puscarie din cauza unei ERORI

Un sofer de tir roman are probleme cu legea in Turcia. Barbatul risca sa petreaca ani grei dupa gratii din cauza unei situatii in care statul roman a ramas nepasator. Gheorghe.

Mircea BADEA e TRIST din cauza lui Dan VOICULESCU: Rateaza REVELIONUL de la VIENA si in acest an! (FOTO)

Situatia lui Dan Voiculescu, ce isi executa o pedeapsa de 10 ani la Rahova, l-a intristat foarte tare pe Mircea Badea, care tanjeste dupa zilele petrecute alaturi de patronul.

Omenirea e condusa de dementi, de psihopati, este in deriva din cauza asta. Este un lucru cosmic. Florin Zamfirescu, REACTIE DURA la adresa Uniunii Europene. Actorul este revoltat si pe George Soros

Florin Zamfirescu a decis sa puna piciorul in prag si sa se implice in politica. Deranajt de modul in care tara este condusa, actorul s-a inscris pe listele PRM din Valcea si.

PROPUNERI INDECENTE in avion: O RENUMITA actrita a avut de suferit din cauza celebritatii (FOTO)

Actrita de filme pentru adulti, Nikita Belluci a primit propuneri indecente din partea unui angajat al unei companii aeriene cu care urma sa zboare, anunta Gandul. Nemultumita ca zborul sau de la.

El este bulibasa la toata galaxia. Barbatul ii CEARTA pe Traian Basascu si Victor Fonta din cauza economiei romanesti. Dragos Stanescu solicita de URGENTA inlocuirea monedei nationale cu euro (VIDEO)

Un rom din comuna Ciurea, judetul Iasi, a devenit cunoscut pe Facebook in urma declaratiilor facute. Acesta s-a filmt in timp ce solicita mai marilor tarii ca euro sa inlocuiasca moneda.

RAZBOIUL dintre Firea si Voiculescu continua: La noi NU se pot face TRANSPLANTURI DE PLAMANI. Pacientii AR MURI DIN CAUZA CONDITIILOR, la fel ca in cazul Colectiv

Problemele de la Clinica de Transplant din cadrul Spitalului Sfanta Maria au declansat un adevarat razboi intre Gabriela Firea si Vlad Voiculescu. Conflictul dintre Primarul General al Capitalei si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )