Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seful diplomatiei ruse: Ceea ce se intampla acum in Ucraina nu reprezinta interesele poporului ucrainean

Adevărul Adevărul,
Seful diplomatiei ruse: Ceea ce se intampla acum in Ucraina nu reprezinta interesele poporului ucrainean

Diplomatia rusa a criticat in termeni duri, sambata, atitudinea liderilor opozitiei ucrainene fata de acordul semnat cu presedintele Viktor Ianukovici, denuntand ca acestia s-au supus extremistilor, anunta un comunicat al Ministerului rus de Externe. continuă pe Adevărul

Antonescu: Protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca protestele din Ucraina reprezinta o ingrijorare pentru Romania, in conditiile in care Uniunea Europeana are o capacitate redusa de a preveni acest tip de conflict. De la razboaiele din Fosta Iugoslavie, niciun eveniment politic nu a fost mai ingrijorator pentru Romania decat ceea ce se intampla acum in Ucraina. Conflictul din Ucraina nu este doar foarte aproape de granitele Romaniei, dar si mizele sunt foarte importante. O rezolvare din .

Seful diplomatiei poloneze: Negocierile de la Kiev, intr-o faza delicata.

Negocierile menite sa puna capat crizei din Ucraina sunt intr-o faza delicata, a declarat vineri seful diplomatiei poloneze Radoslaw Sikorski, relateaza AFP, informatie preluata de Mediafax. Moment delicat cu privire la acordul asupra solutionarii crizei din Ucraina. Toate partile este necesar sa aiba in vedere ca un compromis nu poate fi multumitor 100% pentru toti, a scris ministrul intr-un mesaj postat pe contul de Twitter, dupa ce s-a intalnit cu presedintele ucrainean Viktor .

Seful diplomatiei franceze: in Ucraina orice este posibil, negocieriile fiind in derulare.

Un proiect de acord intre puterea ucraineana, opozitie, UE si Rusia, face inca obiectul unor consultari si nu se poate spune nimic inainte de sfarsitul diminetii, a declarat vineri seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, relateaza AFP, anunta Mediafax. Nu putem spune nimic definitiv pana la sfarsitul diminetii, a declarat Fabius pentru postul privat de radio Europe 1 de la Beijing, unde tocmai a ajuns dupa ce a participat la negocierile de la Kiev. Opozitia, in special, vrea sa-i .

Viktor Ianukovici: Ce se intampla acum in Ucraina este O LOVITURA DE STAT

UPDATE 16:30 -Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a declarat sambata ca nu va cruta niciun efort pentru a pune capat varsarii de sange si a promis ca va ramane presedintele Ucrainei, relateaza.

Seful diplomatiei poloneze, trimis de UE la Kiev.

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a anuntat miercuri dupa-amiaza ca se afla in drum catre Kiev, la solicitarea Inaltului Reprezentant UE pentru Politica Externa Catherine Ashton, relateaza AFP, conform Mediafax. Sunt in drum spre Kiev, a scris Sikorski intr-un mesaj postat pe Twitter, fara sa ofere alte detalii. Ministrul a anuntat miercuri dimineata, tot pe Twitter, ca va efectua in curand o misiune la Kiev, la cererea sefei diplomatiei europene Catherine Ashton. In .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )