Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful interimar SRI, Florian Coldea, audiat luni in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful interimar SRI, Florian Coldea, audiat luni in Parlament

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii a stabilit ca audierea conducerii interimare a SRI se va desfasura in data de 9 februarie 2015, ora 10:00, la sala de sedinte a Comisiei, din Palatul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul interimar al SRI va fi audiat LUNI in Parlament

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi audiat lunim, in comisia de specialitate din Parlament. Reporterul Antena 3, Andreea Dumitrache, a explicat ca parlamentarii din comisia de control au dat.

Udrea: in mod cert, Coldea l-a sustinut pe Iohannis la alegerile prezidentiale

Actualizare 13:40 Ponta: Guvernul nu are legatura cu schimbarea lui Coldea Premierul Victor Ponta a declarat astazi, raspunzand intrebarii daca directorul interimar al SRI, Florian Coldea, ar trebui schimbat, dupa acuzatiile facute de Elena Udrea la adresa acestuia, ca nu Guvernul are vreo legatura cu chestia asta, transmit surse din presa. --- * Atanasiu, despre implicarea SRI la prezidentiale: Nu am simtit. Conducerea serviciului va fi audiata in Parlament * Blaga ii raspunde lui Udrea: Nu cred ca un sef de serviciu poate interveni sa opreasca o emisiune TV * Blaga, despre presupusele cotizatii ale lui Gabriel Sandu la campania din 2009: Lucruri fantasmagorice * Ponta, pe Twitter: Udrea a laudat, timp de zece ani, SRI si DNA * Ponta: Udrea nu m-a influentat in numirea lui Kovesi la DNA * Sebastian Ghita, despre acuzatiile aduse: Udrea se autoinculpa.

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat, la ICCJ, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea. Un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu.

Udrea: in mod cert, Coldea l-a sustinut pe Iohannis la alegerile prezidentiale

Udrea: Am facut un denunt in care spun lucruri despre generalul SRI Florian Coldea si despre . o amintesc si pe doamna procuror general Laura Codruta Kovesi. * Udrea: Coldea a propus revenirea lui Kovesi de la Bruxelles, iar eu am intervenit la Ponta pentru numirea ei * DNA confirma denuntul Elenei Udrea impotriva sefului interimar SRI * SRI nu se pronunta cu privire la situatia unor dosare, la a caror instrumentare a participat * Udrea: Un document despre Blaga, retras de la televiziunea lui Ghita la cererea lui Coldea * Sebastian Ghita: Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora * Udrea: Bica a fost de la inceput nedorita la DIICOT, nu era din apropierea SRI Elena Udrea sustine, intr-un interviu acordat agentiei HotNews, ca in mod cert, in opinia sa, domnul Coldea l-a sustinut pe domnul Iohannis la alegerile prezidentiale. Elena Udrea l-a mai acuzat pe generalul Florian Coldea, directorul interimar SRI, ca a instrumentat o campanie mediatica impotriva ei, fapt pentru care, conform declaratiei sale, l-a denuntat la DNA. Udrea afirma ca generalul i-ar fi cerut fostului ei sot Dorin Cocos sa finanteze televiziunea Romania TV, a lui Sebastian Ghita, cu 500. 000 de euro. Urmariti interviul video cu Elena Udrea, acordat agentiei HotNews: https://www. youtube. com/watch?v=HpRNUmN1yUkPartea I si https://www. youtube. com/watch?v=ka3a-28UTqoPartea a II-a.

Florian Coldea, chemat luni la audieri in parlament: Sebastian Ghita nu va fi prezent

Florian Coldea va fi audiat, luni, in Parlament, au anuntat, marti, Cezar Preda siTeodor Atanasiu. Cred ca institutional va trebui sa rezolvam aceste lucruri, a.

Florian Coldea, chemat luni la audieri in Parlament: Sebastian Ghita ar putea sa nu fie prezent (VIDEO)

Florian Coldea va fi audiat, luni, in Parlament, au anuntat, marti, Cezar Preda siTeodor Atanasiu. Cred ca institutional va trebui sa rezolvam aceste lucruri, a declaratAtanasiu.

Udrea: in mod cert, Coldea l-a sustinut pe Iohannis la alegerile prezidentiale

Udrea: Am facut un denunt in care spun lucruri despre generalul SRI Florian Coldea si despre . o amintesc si pe doamna procuror general Laura Codruta Kovesi. * Udrea: Coldea a propus revenirea lui Kovesi de la Bruxelles, iar eu am intervenit la Ponta pentru numirea ei * DNA confirma denuntul Elenei Udrea impotriva sefului interimar SRI * SRI nu se pronunta cu privire la situatia unor dosare, la a caror instrumentare a participat * Udrea: Un document despre Blaga, retras de la televiziunea lui Ghita la cererea lui Coldea * Sebastian Ghita: Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora * Udrea: Bica a fost de la inceput nedorita la DIICOT, nu era din apropierea SRI Urmariti interviul video cu Elena Udrea, acordat agentiei HotNews.

Florian Coldea va fi audiat la comisie

Generalul Florian Coldea, seful interimar al SRI, va fi audiat lunea viitoare de comisia comuna de control al SRI din Parlament, dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea.

News Magazine: Cand va fi audiat seful interimar al SRI in comisia de control

Comisia de control a SRI va decide marti cand il audiaza pe seful interimar al Serviciului, Florian Coldea. Totusi, audiera va avea ca scop verificarea legalitatii activitatilor SRI si nu dezvaluirile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )