Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florian Coldea va fi audiat la comisie

România Liberă România Liberă,
Florian Coldea va fi audiat la comisie

Generalul Florian Coldea, seful interimar al SRI, va fi audiat lunea viitoare de comisia comuna de control al SRI din Parlament, dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea. continuă pe România Liberă

Seful interimar SRI, Florian Coldea, audiat luni in Parlament

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii a stabilit ca audierea conducerii interimare a SRI se va desfasura in data de 9 februarie 2015, ora 10:00, la sala de sedinte a Comisiei, din Palatul Parlamentului.

Cine este Florian Coldea, seful interimar al SRI denuntat de Elena Udrea

Directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, la adresa caruia deputatul Elena Udrea a lansat numeroase acuzatii, si impotriva caruia a depus un denunt la DNA, a fost promovat in cariera, de-a lungul.

News Magazine: Cand va fi audiat seful interimar al SRI in comisia de control

Comisia de control a SRI va decide marti cand il audiaza pe seful interimar al Serviciului, Florian Coldea. Totusi, audiera va avea ca scop verificarea legalitatii activitatilor SRI si nu dezvaluirile.

Sebastian Ghita NU ARE VOIE sa participe la audierea lui Florian Coldea

Comisia de control a SRI i-a interzis lui Sebastian Ghita, membru al comisiei, sa participe la sedinta de audiere a sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Audierea va avea loc.

Elena Udrea, nou atac la Florian Coldea: Cere timp sa-si rezolve problemele aparute dupa dezvaluiri. Eventual, pana ma rezolva pe mine

Elena Udrea a scris duminica, pe Facebook, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea cere timp pentru a-si putea rezolva problemele, dupa dezvaluirile facute vineri de fosta sefa PMP. Coldea cere.

Florian Coldea, chemat luni la audieri in parlament: Sebastian Ghita nu va fi prezent

Florian Coldea va fi audiat, luni, in Parlament, au anuntat, marti, Cezar Preda siTeodor Atanasiu. Cred ca institutional va trebui sa rezolvam aceste lucruri, a.

Florian Coldea, chemat luni la audieri in Parlament: Sebastian Ghita ar putea sa nu fie prezent (VIDEO)

Florian Coldea va fi audiat, luni, in Parlament, au anuntat, marti, Cezar Preda siTeodor Atanasiu. Cred ca institutional va trebui sa rezolvam aceste lucruri, a declaratAtanasiu.

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat, la ICCJ, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea. Un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu.

Alina Bica, acuzatii la adresa lui Florian Coldea la sedinta de judecata. Co-inculpat: Bica, amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Dupa dezvaluirile facute vineri de Elena Udrea, fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat, la inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, informeaza Mediafax. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )