Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful mascatilor din Vrancea, cautat de trei zile in Siret

Antena3 Antena3,
Seful mascatilor din Vrancea, cautat de trei zile in Siret

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Vrancea, comisarul-sef Tomita Lazar, disparut duminica in raul Siret, dupa ce a salvat-o pe fiica sa luata de curenti, este cautat in continuare de. continuă pe Antena3

Seful mascatilor din Vrancea, cautat de 12 ore in Siret

Operatiunea de cautare a sefului mascatilor din IPJ Vrancea, care a disparut aseara in apele Siretului, este in plina desfasurare la aceasta ora. Comisarul-sef Tomita Lazar a reusit sa o scoata din.

Tomita Lazar, seful mascatilor din Vrancea, disparut in Siret (VIDEO)

Seful mascatilor din Vrancea este cautat de scafandrii, dupa ce barbatul a disparut duminica in apele Siretului, informeaza B1 TV. Tomita Lazar s-ar fi aruncat in apa pentru a-si salva una dintre fete care.

Si-a salvat fiica de la inec, insa a fost luat de curenti puternici. Ce s-a intamplat cu politistul din Vrancea

Seful Detasamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Vrancea, comisarul sef Tomita Lazar, a disparut, duminica, in apele raului Siret, unde intrase sa o salveze pe fiica sa de la inec.

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )