Libnet.ro
UNICEF

18:31

Seful Parchetului Bihor a fost arestat pentru santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii

B1 B1,
Seful Parchetului Bihor a fost arestat pentru santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii

Seful Parchetului Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti, pentru santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii, dupa ce ar fi pretins sume de bani de la mai multe. continuă pe B1

Seful Parchetului Bihor, arestat pentru santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii

Seful Parchetului Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuza de santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii, dupa ce ar fi pretins sume de.

Ce nu se stia despre viata presedintelui: A fost ARESTAT pentru ca a condus beat

Legenda australiana a tenisului John Newcombe a dezvaluit un episod necunoscut din viata lui George W. Bush, si anume arestarea pentru conducere in stare de ebrietate a fostuluui presedinte american,.

Seful Parchetului Bihor, Vasile Popa, a fost arestat

Seful Parchetului Tribunalului Bihor, Vasile Popa, a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuza de santaj, luare de mita si compromiterea unei autopsii, dupa ce ar fi pretins sume de bani de la mai multe persoane, informeaza Mediafax.

Prim-procurorul de la PT Bihor, Vasile Constantin Popa, retinut de DNA

Prim-procurorul de la PT Bihor, Vasile Constantin Popa, a fost retinut de procurorii anticoruptie. El este cercetat pentru santaj, luare de mita, abuz in serviciu, distrugere de inscrisuri si favorizarea faptuitorului. El urmeaza sa fie dus la Curtea de Apel Bucuresti cupropunere de arestare preventiva.

Un poet chinez a fost arestat din cauza unei umbrele

Poetul Wang Zang, care a fost prins avand o umbrela, este unul din cei peste 25 de activisti chinezi vizati de politie pentru ca sustin protestele din Hong Kong. El se confrunta cu o acuzatie care ar putea conduce la o condamnare de trei ani la inchisoare dupa ce fortele de securitate chineza i-au perchezitionat locuinta si au descoperit o umbrela, informeaza The Telegraph.

Balada Mioritei, rescrisa cu sange la Sibiu. Trei ciobani au fost arestat dupa ce si-au omorat un coleg. Erau invidiosi pe tanar

Povestea Mioritei s-a rescris la Sibiu. Trei ciobani au fost arestati dupa ce s-a descoperit ca, asta vara, si-au omorat in bataie un coleg de la stana si l-au aruncat intr-un lan de porumb. Invidiosi ca.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

Slovena Alenka Bratusek a fost respinsa pentru postul de vicepresedinte pentru uniune energetica de catre PE

Parlamentul European a respins miercuri, cu o larga majoritate, propunerea de numire a slovenei Alenka Bratusek in postul de vicepresedinte al CE pentru uniune energetica, in timp ce spaniolul Miguel Arias Canete, desemnat comisar pentru actiune climatica si energie, a primit aviz favorabil, relateaza agentiile internationale de presa.

Pretul de milioane al unui diamant roz. Suma RECORD care a fost platita pentru piatra pretioasa

Un diamant roz de numai 8,41 carate a stabilit un nou record mondial al pretului, la o licitatie desfasurata la Hong Kong. Diamantul a fost vandut pe aproape 18 milioane de dolari, ceea ce reprezinta.

Presedintele CJ Brasov a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, dupa ce, in cursul diminetii, au avut loc pechezitii la locuinta acestuia si la sediul CJ, transmit sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3725 seconds )