Libnet.ro
UNICEF

16:45

Seful PNL, Ludovic Orban, ironic la adresa premierului Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sa ii tina sub saltea?

România Liberă România Liberă,
Seful PNL, Ludovic Orban, ironic la adresa premierului Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sa ii tina sub saltea?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu mai circula cash. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de piata si l-a avertizat pe seful Guvernului ca prin aceste atacuri va crea o criza politica in Romania, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Contul special pentru plata TVA si supraacciza la combustibil vor genera efecte extrem de grave

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri actele normative privind contul special pentru plata TVA si supraacciza la combustibili, sustinand ca cele doua masuri vor genera efecte extrem de grave.

Dragnea, intepaturi la adresa consilierului premierului Tudose

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a facut marti o declaratie ironica la adresa lui Felix Rache, consilierul pe comunicare al premierului Tudose, fara a-l nominaliza insa. Intrebat de ziaristi despre un proiect al guvernului, Dragnea a spus: Despre ce se intampla la Guvern, nu ma intrebati pe mine, din cate am inteles este un alt responsabil cu comunicarea acolo, un foarte bun specialist, si cred ca este mult mai informat ca mine.

Mai multi pacienti, transportati cu targa la CJAS Bihor, pentru li se elibera adeverinta de asigurat. Conducerea institutiei: Totul a fost regizat. Reactia premierului Tudose

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa dispuna un control la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bihor, dupa ce mai multi pacienti au fost adusi cu targa, pentru a obtine adeverintele necesare tratamentului. Barbatul care s-a ocupat de transportul unor pacienti a afirmat ca informase anterior conducerea institutiei, insa seful Casei Judetene de Asigurari de Sanatate i-ar fi raspuns ca nu-l intereseaza. Pe de alta parte, CJAS spune ca totul a fost regizat.

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in Statele Unite

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a declarat marti ca lucreaza la o vizita a premierului Mihai Tudose in aceasta toamna in SUA, potrivit Agerpres. Va fi o toamna foarte interesanta. Lucrez intens si la o vizita a primului ministru Tudose in Statele Unite, in aceasta luna septembrie vine si ministrul Apararii, speram ca si presedintii celor doua Camere vor avea intalniri cu omologii lor, se pregateste si cea mai mare misiune economica, a afirmat George Maior.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna

Ambasadorul Romaniei la Washington George Maior a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna. Ce planuri are pentru presedintii celor doua Camere

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna. in plus, Maior a punctat faptul ca are speranta ca si presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, se vor avea intalniri cu omologii lor din SUA.

Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul George Maior a declarat, marti, la Bucuresti, ca este convins ca in aceasta tomana va avea loc o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA, potrivit surselor din presa.

Split TVA, atacat din toate partile: Nu vor fi afectati evazionistii care, asemeni premierului Tudose, nu lucreaza cu conturi bancare

Mecanismul de plata defalcata a TVA, asa-numitul TVA split, este cea mai importanta modficare adusa de Guvernul Tudose la Codul Fiscal. Proiectul va fi implementat optional incepand cu 1.

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens pentru ca premierul Mihai Tudose sa fie primit intr-o vizita in SUA in aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )