Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Politiei Romane: 9 sesizari inregistrate la nivel national in prima zi a campaniei electorale

Hotnews Hotnews,
Seful Politiei Romane: 9 sesizari inregistrate la nivel national in prima zi a campaniei electorale

Seful Politiei Romane, chestorul principal Petre Toba, a declarat sambata, in timpul festivitatii de investitura a noului prefect al judetului Mures, Corneliu Grosu, ca in prima zi a campaniei electorale la nivel national au fost inregistrate noua sesizari, insa nu au fost probleme deosebite. continuă pe Hotnews

Seful Politiei Romane: in prima zi a campaniei electorale la nivel national au fost inregistrate noua sesizari

Seful Politiei Romane, chestorul principal Petre Toba, a declarat astazi ca in prima zi a campaniei electorale la nivel national au fost inregistrate noua sesizari, insa nu au fost probleme deosebite.

Seful Politiei Romane: in prima zi a campaniei electorale au fost inregistrate noua sesizari

Seful Politiei Romane, chestorul principal Petre Toba, a declarat sambata, in timpul festivitatii de investitura a noului prefect al judetului Mures, Corneliu Grosu, ca in prima zi a campaniei electorale.

ALEGERI PARLAMENTARE. Noua sesizari in prima zi de campanie.

Seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, a declarat, sambata, la investirea noului prefect de Mures, Corneliu Grosu, ca in prima zi a campaniei electorale, la nivel national, au fost inregistrate noua sesizari, legate in cea mai mare parte de distrugeri ale bannerelor sau materialelor electorale. Seful Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) a declarat presei ca sesizarile din prima zi a campaniei electorale s-au inregistrat in mai multe judete din tara, fara sa le .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )