Libnet.ro
UNICEF

06:16

Seful de la Protectia animalelor, Razvan Bancescu, audit la Parchet in cazul copilului ucis de maidanezi

Antena3 Antena3,
Seful de la Protectia animalelor, Razvan Bancescu, audit la Parchet in cazul copilului ucis de maidanezi

Seful Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, este audiat, miercuri, la Parchet. Procurorii vor incerca sa afle cine este vinovat in cazul copilului omorat de. continuă pe Antena3

Seful de la Protectia animalelor, Razvan Bancescu, spune ca nu se simte raspunzator de moartea copilului sfartecat de caini

Update 20. 48- Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), a declarat miercuri, dupa ce a fost audiat la Parchetul general, ca nu se simte in.

Cazul copilului omorat de caini - Razvan Bancescu, de la ASPA, audiat: Nu ma simt raspunzator

Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), a declarat miercuri, dupa ce a fost audiat la Parchetul General, ca nu se simte in niciun fel raspunzator pentru incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit sfasiat de caini, transmite Mediafax.

Dosarul copilului ucis de caini, preluat de procurorii de la Parchetul General. Directorul ASPA, Razvan Bancescu, adus la audieri de politisti

UPDATE 16:41:Directorul Autoritatatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a fost adus de politisti la Parchetul General pentru a fi audiat in cazul copilului ucis de.

Razvan Bancescu (ASPA): Nu ma simt raspunzator pentru moartea copilului muscat de caini

Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), a declarat miercuri, dupa ce a fost audiat la Parchetul general, ca nu se simte in niciun fel .

Razvan Bancescu (ASPA): Cainii care au omorat copilul au fost prinsi si vor fi supusi unor investigatii

Echipele de hingheri ale Primariei Capitalei au reusit sa captureze luni cei sase caini care au provocat decesul copilului de patru ani in zona parcului Tei, iar animalele vor fi supuse unor analize si cercetari timp de 14 zile, a declarat pentru Agerpres directorul general al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu.

Razvan Bancescu da asigurari: Cainii care au ucis copilul vor fi eutanasiati!

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2. Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si.

ONG-urile pentru protectia animalelor au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Sunt adevarate gauri negre pentru bugetele locale

Cateva zeci de asociatii pentru protectia animalelor au fost infiintate in ultimii ani. Problema cainilor comunitari e mereu pe agenda publica si, pentru unii, a devenit o sursa generoasa de venit. Multe.

Cainele care a sfasiat ieri un copil apartine unui ONG pentru protectia animalelor

Cel putin unul dintre cainii care au ucis ieri un baiat de patru ani in Capitala apartine unei fundatii pentru protectia animalelor. Descoperirea a fost facuta de Autoritatea pentru Supravegherea si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )