Libnet.ro
UNICEF

05:00

Seful SRI, George Maior: Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

B1 B1,
Seful SRI, George Maior: Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta arata o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, ce ar putea pune in pericol securitatea nationala si ordinea publica, afirma directorul SRI. Noile. continuă pe B1

George Maior: Noile amenintari teroriste pun in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica,.

George Maior (SRI): Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, scrie Mediafax.

Directorul SRI, George Maior: Este bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior a declarat, marti, la ceremonia de investire a noului sef al Statului General Major, ca este foarte bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit,.

Directorul SRI: Securitatea nationala, pusa in pericol de noile amenintari teroriste

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, a declarat directorul.

Ponta a discutat cu Iohannis si seful SRI de atacul din Paris. in Romania nu va fi grad de alerta

Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si cu directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, despre atacul terorist de la Paris, oficialii convenind ca in Romania nu se impune un grad de alerta.

George Maior: Este bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, ar fi si mai bine sa fie planificat

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior a declarat, marti, la ceremonia de investire a noului sef al Statului General Major, ca este foarte bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, dar ca.

UPDATE2 Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne: Un nou proiect de lege Big Brother si un proiect de lege pentru prelucrarea datelor personale, pe ordinea de zi/ SURSE: Ministerul Comunicatiilor a convocat din nou la ora 13:00 grupul de lucru

O sedinta interministeriala a avut loc, vineri dimineata, la sediul Ministerului Afacerilor Interne in contextul atacurilor teroriste din Franta, la care au participat seful SRI, George Maior si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, informeaza B1TV. Ministrul Gabriel Oprea a convocat Grupul Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Pe ordinea de zi s-au aflat un nou proiect de Lege Big Brother privind retinerea datelor de telefonie si internet, dar si un proiect de lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. UPDATE2 Comunicat MAI privind deciziile luate: S-a convenit asupra necesitatii repunerii pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile, a pachetului de acte normative absolut indispensabile asigurarii climatului de siguranta publica si securitate nationala, in raport de noile evolutii ale situatiei de securitate, dar si de normele Uniunii Europene si nationale in domeniu.

Iohannis, intrebat daca-l schimba pe Maior din fruntea SRI: E o discutie putin artificiala, postul este ocupat

Presedintele Klaus Iohannis a evitat sa ofere un raspuns clar privind o eventuala schimbare a directorului SRI. George Maior spunea in campania electorala pentru alegerea presedintelui ca ii va prezenta mandatul de director al SRI viitorului sef al statului.

CRIZELE TERORISTE DIN FRANTA au luat sfarsit. Toti cei trei atacatori AU FOST UCISI

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE:ATACATORUL din magazinul parizian.

INFORMATII LIVE cu cele DOUA SITUATII TERORISTE DIN FRANTA. ATAC ARMAT intr-o bacanie din Paris. Mai multe persoane au fost luate ostatice

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeAvertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in FrantaUPDATE: Atacatorul din bacanie ameninta.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )