Libnet.ro
UNICEF

08:00

Seful SRI Prahova a comis un accident rutier mortal in timp ce conducea baut (VIDEO)

B1 B1,
 Seful SRI Prahova a comis un accident rutier mortal in timp ce conducea baut (VIDEO)

Accident mortal cu un greu din Serviciul Roman de Informatii. Seful SRI Prahova a lovit cu masina o femeia care traversa DN 1. Femeia trecea strada regulamentar, insa, potrivit unor surse, barbatul de la. continuă pe B1

Seful SRI Prahova a comis un accident rutier mortal in timp ce conducea baut (VIDEO)

Accident mortal cu un greu din Serviciul Roman de Informatii. Seful SRI Prahova a lovit cu masina o femeia care traversa DN 1. Femeia trecea strada regulamentar, insa, potrivit unor surse, barbatul de la.

Seful SRI Prahova a DEMISIONAT, dupa ce A OMORAT o persoana in timp ce conducea BAUT

Seful SRI Prahova a demisionat, marti, dupa ce cu o zi inainte a accidentat mortal o persoana in timp ce conducea baut, potrivit Digi24. O alcoolemie de 0,43 la mie in aerul expirat ar fi avut.

UPDATE O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina condusa de un cadru SRI. Acesta ar fi seful SRI Prahova si era baut - presa

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, in care ar fi fost implicat un cadru SRI, a avut loc, luni seara, in localitatea Tancabesti, judetul Ilfov, informeaza surse judiciare, citate de Agerpres. Potrivit surselor citate, victima a fost lovita in timp ce traversa strada. In cauza s-a intocmit dosar penal. UPDATE 08:39 Soferul care a provocat accidentul este seful SRI Prahova si avea o alcoolemie de 0,43 mg/l in aerul expirat, peste limita legala de la care se intocmeste dosar penal, transmite Digi 24.

Fostul mare voleibalist al Universitatii Craiova, mort in urma unui accident rutier. Lucian Matusoiu se intorcea din Anglia

Lucian Matusoiu, in varsta de 54 de ani, fostul mare voleibalist al Universitatii Craiova, a murit ieri in urma unui accident rutier. Tragicul eveniment a avut loc in localitatea Butoiesti, din judetul Mehedinti.

Accident rutier cumplit in Calimanesti! O persoana a murit si alte patru au fost ranite

Un barbat si-a pierdut viata si alte trei persoane, dintre care doi erau copii, au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 7, in Calimanesti, judetul Valcea. in.

Accident rutier grav pe soseaua Hunedoara Deva: un tanar a fost ranit

Un accident rutier a avut loc, sambata dimineata, pe soseaua Hunedoara Deva. Un tanar a fost ranit grav in urma impactului dintre un autoturism si un camion.

UPDATE O femeie a murit dupa ce a fost lovita pe DN1 de o masina condusa de un ofiter SRI care consumase bauturi alcoolice. Acesta ar fi seful SRI Prahova - presa

O femeie de 35 de ani a murit luni, in jurul orei 18. 00, dupa ce a fost lovita de o masina condusa de un cadru SRI in Tancabesti, informeaza Politia Ilfov. Soferul avea o alcolemie de 0,43 ml/l alcool pur in aerul expirat. Victima a fost lovita in timp ce traversa strada in apropierea unei treceri de pietoni, expertiza va stabili daca era pe trecere, potrivit IPJ Ilfov. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul uciderii din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcolice. UPDATE 08:39 Soferul care a provocat accidentul este seful SRI Prahova, potrivit Digi 24.

Tragedie inainte de sarbatori. Un roman a murit intr-un accident rutier in Ungaria

Un barbat de 47 de ani dintr-o comuna vranceana a murit, iar alti trei au fost raniti, intr-un accident care a avut loc la finalul saptamanii trecute un Ungaria. Ei lucrau in Germania.

Doua persoane au murit si altele patru au avut novoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier produs in Hancesti

In dimineata de luni, 18 decembrie, salvatorii au fost alertati pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane prinse intre fiarele unui microbuz, implicat intr-un accident de circulatie in apropiere de localitatea Sarata Galbena, raionul Hancesti.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )