Libnet.ro
UNICEF

01:06

Seful statului venezuelean Nicolas Maduro a respins ultimatumul european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful statului venezuelean Nicolas Maduro a respins ultimatumul european

Seful statului venezuelean Nicolas Maduro a respins duminica seara ultimatumul mai multor tari europene in vederea organizarii unor noi alegeri prezidentiale, iar state membre UE au promis sa-l recunoasca in acest caz pe opozantul Juan Guaido presedinte inca de luni, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Venezuela: Maduro respinge ultimatumul european

Nicolas Maduro a respins duminica ultimatumul mai multor tari europene pentru organizarea unor noi alegeri prezidentiale, care a expirat la sfarsitul acestei zile conform AFP.

Nicolas Maduro descrie situatia din Venezuela cu un citat din Shakespeare

Contestat puternic in strada si pe scena internationala, presedintele venezuelean Nicolas Maduro prezinta in termeni shakesperieni situatia tarii pe care o conduce de aproape sase ani: A fi sau a nu fi.

Nicolas Maduro, dispus sa-si bage propria tara in RAZBOI CIVIL pentru a ramane la putere

Presedintele contestat al Venezuelei, Nicolas Maduro, nu a exclus posiblitatea unui razboi civil in situatia in care nu inceteaza presiunile exercitate asupra lui, relateaza BBC. in momentul de fata,.

John Bolton, consilierul pe securitate al lui Trump, l compara pe Nicolas Maduro cu Ceausescu, avertiznd ca ar putea ajunge la Guantanamo

John Bolton, consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, nu a exclus posibilitatea ca presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, sa aiba soarta lui Nicolae Ceausescu, avertizandu-l ca daca nu cedeaza puterea ar putea ajunge in penitenciarul militar Guantanamo.

Stadioanele goale il innebunesc pe ERDOGAN! Echipa de suflet a presedintelui domina autoritar Turcia, dar seful statului tuna si fulgera: Vom fi slabi si in arena politica

Basaksehir, echipa de suflet a presedintelui Erdogan, domina campionatul in fata granzilor Turciei, Galatasaray si Fenerbahce, dar seful statului este furios pentru ca stadionul este aproape gol la meciurile de ac.

Constantin Degeratu, despre scandalul din MApN:Nu inseamna ca generalul Ciuca nu mai este seful Statului Major al Apararii

Invitat la Adevarul Live, generalul de armata Constantin Degeratu, fost sef al Statului Major General, a vorbit despre situatia creata de suspendarea prelungirii mandatului sefului Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )