Libnet.ro
UNICEF

22:31

Seicii au recurs la ultima solutie. Credit la banca pentru salariul lui Piturca din Arabia Saudita

Antena3 Antena3,
Seicii au recurs la ultima solutie. Credit la banca pentru salariul lui Piturca din Arabia Saudita

Victor Piturca a dat o noua lovitura in Arabia Saudita, dupa ce a revenit la echipa care l-a dat afara in primavara anului trecut, Al Ittihad. Seicii care conduc clubul din Jeddah au recurs la o solutie disperata pentru. continuă pe Antena3

Lucian Anghel conduce si BCR Banca pentru Locuinte

Lucian Anghel, presedintele directoratului si director general al BCR Pensii, a preluat si functia de presedinte al Comitetului Executiv in cadrul BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), dupa ce a primit autorizarea de la Banca Nationala a Romaniei BNR) pentru acest post, potrivit unui comunicat transmis, ieri, de banca.

Lucian Anghel trece de la BCR Pensii la sefia BCR Banca pentru Locuinte

Lucian Anghel, fost economist sef al BCR si apoi Director General al BCR Pensii, a preluat functia de Presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), in urma autorizarii sale de catre BNR, au anuntat luni oficialii BCR BpL. Doctor in economie, Lucian Anghel a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica la Academia de Studii Economice si a urmat cursuri postuniversitare la Georgetown University Washington SUA, precum si un executiv development program organizat de HEC Montreal Canada.

Lucian Anghel va trece de la BCR Pensii la sefia BCR Banca pentru Locuinte

Lucian Anghel, fost economist sef al BCR, in prezent inca) Director General al BCR Pensii, a preluat functia de Presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), in urma autorizarii sale de catre BNR, au anuntat luni oficialii BCR BpL. Doctor in economie, Lucian Anghel a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica la Academia de Studii Economice si a urmat cursuri postuniversitare la Georgetown University Washington SUA, precum si un executiv development program organizat de HEC Montreal Canada.

Lucian Anghel este noul presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte

Lucian Anghel, presedinte si director general al BCR Pensii, a preluat si functia de presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), in urma autorizarii de catre BNR. Anghel ocupa si functia de presedinte al Bursei de Valori.

Lucian Anghel, noul Presedinte al BCR Banca pentru Locuinte

Lucian Anghel, Presedinte al Directoratului si Director General al BCR PENSII, a preluat functia de Presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL), in urma autorizarii sale de catre BNR, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Orange vrea sa lanseze o banca pentru dispozitive mobile, anul urmator

Grupul francez Orange a initiat negocieri exclusive cu Groupama, tot din Franta, cu scopul de a crea Orange Bank, o banca destinata dispozitivelor mobile, lansarea acesteia fiind planificata pentru inceputul anului urmator in Franta, urmata de alte piete europene, precum Spania sau Belgia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )