Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selectionerul Aidy Boothroyd nu vrea sa demisioneze dupa esecul Angliei la CE Under 21: Sa ma dea afara!

Hotnews Hotnews,
 Selectionerul Aidy Boothroyd nu vrea sa demisioneze dupa esecul Angliei la CE Under 21: Sa ma dea afara!

Selectionerul echipei Under 21 a Angliei, Aidy Boothroyd, a declarat ca nu are de gand sa demisioneze de la conducerea reprezentativei U21, dupa ce aceasta a ratat calificarea in semifinale. continuă pe Hotnews

EURO 2019 |Selectionerul Angliei,Aidy Boothroyd: M-a impresionat spiritul de echipa al Romaniei

Antrenorul selectionatei de tineret a Angliei, adversara de maine a Romaniei la Euro 2019, Aidy Boothroyd, a declarat ca echipa antrenata de Mirel Radoi este un adversar dificil.

Aidy Boothroyd, selectioner Anglia U21: Romania se va multumi, probabil, si cu o remiza

Romania U21 se pregateste de al doilea meci din grupa C a Campionatului European din Italia si San Marino, contra Angliei, vineri, de la ora 19:30. Aidy Boothroyd, selectionerul englezilor, a declarat la conferinta de presa ca tricolorii se vor multumi, probabil, si cu o remiza.

Raspunsul PSD Constanta dupa esecul de la europarlamentare: Capete-n gura si pe ei! VIDEO

PSD a inregistrat o infrangere zdrobitoare in alegerile europarlamentare din 26 mai si pare ca, totusi, nu a invatat sa se replieze. O inregistrare realizata in sediul PSD Constanta arata abordarea pe care vor s-o aiba social-democratii constanteni pentru alegerile prezidentiale. O inregistrare realizata intr-o sedinta de partid, la PSD Constanta, arata abordarea pe care .

Explicatie naucitoare a unui lider PNL dupa esecul motiunii de cenzura

Explicatie halucinanta a unui lider PNL despre esecul motiunii de cenzura. Nu este vina opozitiei ca nu au fost suficiente voturi, spune deputatul Lucian Bode. in plus, acesta nu vede esecul motiunii drept o pi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3177 seconds )