Libnet.ro
UNICEF

06:30

Semne de intrebare in cazul unui francez arestat pentru planuirea de atentate la EURO 2016

Antena3 Antena3,
Semne de intrebare in cazul unui francez arestat pentru planuirea de atentate la EURO 2016

Povestea lui Gregoire Moutaux, un francez arestat cu un adevarat arsenal asupra lui de serviciile secrete ucrainene, care il suspecteaza ca planuia atentate in timpul Euro 2016, este plina de zone. continuă pe Antena3

Francez arestat in Ucraina, suspectat de pregatirea a 15 atentate in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016

Serviciile secrete din Ucraina au transmis ca un cetatean francez, arestat in aceasta tara, pregatea nu mai putin de 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016.

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Euro 2016

Un francez arestat in Ucraina pregatea 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, au anuntat astazi serviciile secrete ucrainene, transmite France Presse.

Un cetatean francez, arestat in Ucraina - Planuia 15 atentate la Euro 2016

Un cetatean francez a fost arestat in Ucraina, asupra acestuia fiind descoperite, printre altele, 125 de kilograme de TNT, informeaza Sky News. Tinta era Campionatul European de fotbal, acolo unde acesta pregatea nu mai putin de 15 atacuri teroriste.

Atentat dejucat! Un francez, arestat dupa ce a incercat sa fure 100 de kilograme de explozibil (VIDEO)

Tentativa de atentat terorist dejucata. Un cetatean francez a fost retinut la granita Poloniei cu Ucraina dupa ce in vehiculul sau a fost descoperit un adevarat arsenal. in automobilul barbatului di.

in cazul unui Brexit, Spania propune o suveranitate comuna asupra Gibraltarului

Ministrul de externe spaniol, Jose Manuel Garcia-Margallo, a evocat, marti, posibilitatea ca teritoriul britanic Gibraltar sa fie plasat sub un regim de suveranitate partajata intre Spania si Marea Britanie in cazul iesirii acesteia din urma din Uniunea Europeana, astfel incat Gibraltarul sa ramana in cadrul blocului comunitar european, transmite AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )