Libnet.ro
UNICEF

19:00

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou - pe dealul din California a aparut Hollyweed

Adevărul Adevărul,
Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou - pe dealul din California a aparut Hollyweed

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris Hollyweed, probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety. continuă pe Adevărul

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou - pe dealul din California a scris Hollyweed

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris Hollyweed, probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety.

Semnul Hollywood a fost vandalizat in ajunul Anului Nou. Timp de cateva ore, pe dealul cartierului californian a aparut cuvantul Hollyweed

Celebrul semn Hollywood a fost vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, in loc de numele principalului centru al industriei cinematografice a aparut Hollyweed, probabil un semn de celebrare a primului an in care marijuana este legalizata in California, scrie People Magazine.

Ajunul Anului Nou, motiv pentru un nou Doodle de la Google

Ajunul Anului Nou aduce un nou Doodle simpatic de la Google. Motorul de cautare si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina pentru a sarbatori ultima zi din 2016 si trecerea in 2017. Ajunul Anului Nou este sarbatorit anual de Google printr-un Doodle dragut. Daca anul trecut, ajunul Anului Nou era sarbatorit cu o animatie cu [].

TEO TRANDAFIR recunoaste: IUBESC din nou

Cu cateva zile inainte de sfarsitul anului, TeoTrandafir a postat un mesaj emotionant pe blogul personal. Vedeta a vorbit despre iubire si le-a marturisit prietenilor sai virtuali ca.

Sebastian GHITA, CAUTAT de politisti la casa din Ploiesti. DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa

30: Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica inalta Curte de Casatie.

Romania s-a zguduit din nou! Un alt cutremur s-a produs in Vrancea azi dimineata

Un nou cutremur de 3,4 grade a avut loc in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, in aceasta dimineatala ora 04:50, informeaza Mediafax. Seismul s-a produs la o adancime de 114,2 km,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )