Libnet.ro
UNICEF

18:45

Semnul Hollywood a fost vandalizat in ajunul Anului Nou. Timp de cateva ore, pe dealul cartierului californian a aparut cuvantul Hollyweed

România Liberă România Liberă,
Semnul Hollywood a fost vandalizat in ajunul Anului Nou. Timp de cateva ore, pe dealul cartierului californian a aparut cuvantul Hollyweed

Celebrul semn Hollywood a fost vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, in loc de numele principalului centru al industriei cinematografice a aparut Hollyweed, probabil un semn de celebrare a primului an in care marijuana este legalizata in California, scrie People Magazine. continuă pe România Liberă

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou - pe dealul din California a scris Hollyweed

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris Hollyweed, probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety.

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou - pe dealul din California a aparut Hollyweed

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris Hollyweed, probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety.

Ajunul Anului Nou, motiv pentru un nou Doodle de la Google

Ajunul Anului Nou aduce un nou Doodle simpatic de la Google. Motorul de cautare si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina pentru a sarbatori ultima zi din 2016 si trecerea in 2017. Ajunul Anului Nou este sarbatorit anual de Google printr-un Doodle dragut. Daca anul trecut, ajunul Anului Nou era sarbatorit cu o animatie cu [].

VIDEO Simbolul Hollywood a fost vandalizat in cursul noptii, fiind transformat in Hollyweed

Simbolul Hollywood a fost vandalizat in cursul noptii de sambata spre duminica, de Anul Nou, fiind transformat in Hollyweed, aparent facand referire la votul locuitorilor din statul California in favoarea legalizarii marijuana, scrie Mediafax.

Anului Nou 2017, motiv pentru un nou Doodle de la Google

Anului Nou 2017 aduce un nou Doodle simpatic de la Google. Motorul de cautare si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina pentru a sarbatori prima zi din 2017 si trecerea in noul an. Cand vine vorba de celebrat intrarea in noul an, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in [].

Dictatorul comunist Kim Jong Un ameninta planeta de Anului Nou cu o arma de distrugere in masa care poate sa loveasca pe orice continent

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a transmis cu ocazia Anului Nou, un anunt potrivit caruia, Coreea de Nord este aproape de testul de lansare a unei rachete balistice intercontinentale.

Incendiu la o pensiune din judetul Neamt, in prima zi a Anului Nou

Un incendiu a izbucnit in prima zi a Anului Nou la o pensiune din comuna Alexandru cel Bun, in apropiere de Piatra Neamt, unde erau cazati mai multi turisti. Dupa o interventie de aproximativ trei ore, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Petrodava al judetului Neamt au reusit sa stinga flacarile care cuprinsesera acoperisul cladirii, nicio persoana nefiind ranita.

Anul Nou 2017, motiv pentru un nou Doodle de la Google

Anul Nou 2017 aduce un nou Doodle simpatic de la Google. Motorul de cautare si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina pentru a sarbatori prima zi din 2017 si tot odata trecerea in noul an. Cand vine vorba de celebrat intrarea in noul an, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca [].

Imagini rare din comunism: cum era impodobita Deva inaintea Anului Nou

Fotografii rare din 1971 arata planurile autoritatilor locale din Deva pentru a intampina Anul Nou intr-o atmosfera de sarbatoare. Centrul orasului era impodobit cu mii de beculete, iar localnicii erau invitati sa se bucure de sarbatoare in Oraselul Copiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )