Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD preia presedintia comisiilor de control a serviciilor secrete: Adrian Tutuianu in fruntea comisiei SRI, Mihai Weber la comisia SIE (VIDEO)

B1 B1,
PSD preia presedintia comisiilor de control a serviciilor secrete: Adrian Tutuianu in fruntea comisiei SRI, Mihai Weber la comisia SIE (VIDEO)

Majoritatea parlamentara PSD-ALDE a stabilit persoana care va prelua conducerea Comisiei comune de control a SRI, in persoana fostului presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu. continuă pe B1

FOTOGRAFII INEDITE din vila de lux in care generalul SRI Florian Coldea a fost filmat in compania lui Sebastian Ghita, pe atunci rasfatatul serviciilor secrete

Romania libera va prezinta imagini din interiorul vilei de la Cheia in care gen. Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, a fost filmat in compania omului de afaceri Sebastian Ghita, fost membru in Comisia de control SRI, actualmente fugar din Romania.

Comisii de control SRI si SIE vor fi constituite luni in Parlament: PSD preia sefia comisiei SRI, PNL primeste sefia comisiei PNL (VIDEO)

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinta comuna pentru a constitui Comisiile de control SRI si SIE. Potrivit unor surse politice, sefia Comisiei de control a activitatii SRI va fi a.

Alexandru Cumpanasu: Se pregateste subordonarea politica a serviciilor secrete? |OPINIE

Dincolo de razboaiele personale si penalizarea abuzurilor serviciilor de informatii, consider innaceptabil ca Acordul negociat si agreat cu vechiul Parlament si care viza responsabilizarea si trqnsparentizarea activitatii serviciilor de informatii a foat doar un gest de imagine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )