Libnet.ro
UNICEF

06:00

Senatorul american John McCain sustine ca Rusia probabil va viza si Republica Moldova

B1 B1,
Senatorul american John McCain sustine ca Rusia probabil va viza si Republica Moldova

Rusia ar putea viza si alipirea Republicii Moldova si a Letoniei dupa ce si-a anexat Crimeea, avertizeaza senatorul american John McCain. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie. Deja exista. continuă pe B1

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slaba

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului Politico. com. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie, a declarat John McCain intr-o emisiune a postului Fox News. Referinta: Traian Basescu: Scenariul din Crimeea se poate repeta in Republica Moldova.

Predictii sumbre: Republica Moldova trebuie urmarita cu atentie. Rusia probabil o va viza

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului.

Senatorul John McCain: Rusia este o benzinarie deghizata intr-o tara. ...

Senatorul american, John McCain, revenit duminica din Ucraina, a pledat pentru o re-evaluare fundamentala a relatiilor Statelor Unite cu presedintele rus, Vladimir Putin. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii State of the Union de la postul de televiziune CNN, citat de unimedia. info. Nici un fel de butoane de resetare, nici un fel de Spuneti lui Vladimir ca voi fi mai flexibil. Tratati-l asa cum este. Asta nu inseamna revenirea la Razboi Rece. Dar inseamna un comportament fata .

John McCain: Rusia este o benzinarie degizata intr-o tara

Senatorul american, John McCain, a recomandat impunerea de sanctiuni economice drastice la adresa Moscovei, spunand ca economia Rusiei este dependenta de comercializarea gazului natural si a petrolului. Rusia nu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )