Libnet.ro
UNICEF

17:00

SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Se impune mai mult ca oricand o motiune de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Se impune mai mult ca oricand o motiune de cenzura

Senatorul PNL Iancu Caracota considera ca actualul buget este supraestimat si bazat pe venituri iluzorii, care nu pot asigura cheltuielile de functionare ale statului si nu ofera fonduri reale pentru marile investitii. in aceasta situatie, spune el, singura solutie este depunerea unei noi motiuni de cenzura care sa fie sustinuta de toate partidele din Opozitie. Se impune mai mult ca oricand aceasta motiune, Romania are nevoie de un Guvern care sa nu alcatuiasca bugete doar pe baza unor calcule de campanie electorala, afirma Caracota. continuă pe Ziarul Bursa

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] .

Avram Iancu incepe cea mai dura cursa din lume,Arctic Ultra 6633: a dezvaluit care sunt cheile reusitei si cati bani presupune competitia

Avram Iancu, romanul care a traversat inot cei aproape 3. 000 de kilometri de la izvoarele Dunarii pana la varsarea fluviului in Marea Neagra, ia startul celei mai dure competitii din lume Arctic Ultra 6633. intr-un interviu obtinut de Adevarul, bibliotecarul din Petrosani a impartasit detalii despre aventura pe care o incepe pe 7 martie.

Pretul benzinei in Romania a crescut mai mult decat media europeana in ultima luna

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media UE, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultima luna este de doua ori mai mare fata de cea de la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor publicatiei Oil Bulletin a Comisiei Europene.

Subiectele zilei: Romania fara buget si in luna martie; Care sunt judetele din Romania unde se traieste cel mai mult

Sondaj despre atitudinea romanilor fata de vaccinuri si vaccinare: Doar 19,5% s-au vaccinat antigripal in ultimii doi ani. Potrivit studiului, majoritatea romanilor sunt de acord cu vaccinarea, procentul celor care refuza vaccinul si vaccinarea fiind foarte mic. Exista insa un segment de populatie semnificativ care nu este pe deplin convins de principiile vaccinarii, ezitant, acest segment fiind probabil cel mai vulnerabil la eventuale mesaje antivaccinare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )