Libnet.ro
UNICEF

10:00

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu: Victor Ponta pare copilotul FMI la conducerea Romaniei

B1 B1,
Senatorul PNL Iulian Dumitrescu: Victor Ponta pare copilotul FMI la conducerea Romaniei

Cand un guvern incheie un acord cu FMI, asta inseamna ca accepta sa imparta conducerea tarii cu fondul. Victor Ponta pare astazi copilotul FMI la conducerea Romaniei, a declarat senatorul PNL Iulian. continuă pe B1

Victor Ponta, despre declaratiile lui Crin Antonescu pe tema FMI: L-am rugat pe dl Chitoiu sa-i prezinte rezultatele / Orice discutie fara documente este politicianista si populista

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca l-a rugat pe ministrul liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu, sa-i prezinte rezultatele discutiilor cu Fondul Monetar International liderului PNL, Crin Antonescu, pentru a sti daca exista si acordul partenerilor de guvernare pentru un nou acord cu FMI.

Udrea: Victor Ponta devine premierul taxelor si impozitelor

Deputatul PDL Elena Udrea a prezentat pe blogul sau consecintele nefaste ale ultimelor masuri economice anuntate de Guvernul Victor Ponta. Fostul ministru il asociaza pe premier cu Nicolae Ceausescu si anticipeaza scoaterea liberalilor de la guvernare.

Victor Ponta, in urma intalnirii cu FMI: Am negociat o crestere a salariului minim la 850 lei si un deficit bugetar de 2,2% din PIB

Victor Ponta a anunsat, luni seara, in urma megocierilor cu FondulMonetar International ca au reusit sa negocieze un deficit bugetar de 2,2% din PIB si o crestere a salariului minim la 850 lei. Am.

Victor Ponta, in urma intalnirii cu FMI: Am negociat o crestere a salariului minim la 850 lei si un deficit bugetar de 2,2% din PIB (VIDEO)

Victor Ponta a anunsat, luni seara, in urma megocierilor cu FondulMonetar International ca au reusit sa negocieze un deficit bugetar de 2,2% din PIB si o crestere a salariului minim la 850 lei. Am.

LIVE TEXT Victor Ponta: Salariul minim creste la 850 lei de la 1 ianuarie si 900 lei de la 1 iulie / Acciza de 0,7 eurocenti la litru de carburant / CAS scade cu 5 puncte din iulie / Impozit nou pentru constructiile speciale

Am finalizat cu bine asta-seara negocierile cu institutiile internationale - FMI, CE si Banca Mondiala - referitoare la bugetul pe 2014, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Evident, nu a fost vorba de niste discutii usoare sau facile, au fost abordate probleme extrem de dificile si alegeri dificile legate de prioritati, a precizat primul ministru. Am stabilit pentru anul viitor deficit de 2,2% din PIB, in scadere fata de 2013, la un PIB in crestere cu 2. 2%, a mai spus premierul.

Victor Ponta, intalnire cu Crin Antonescu si Daniel Chitoiu pe tema negocierilor cu FMI

Premierul Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Chitoiu s-au intalnit luni dupa-amiaza la cabinetul presedintelui Senatului. Subiectul discutiilor il reprezinta negocierile cu FMI. intrebat de jurnalisti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )