Libnet.ro
UNICEF

08:30

Senatorul roman Titus Corlatean: Locul Republicii Moldova este in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Senatorul roman Titus Corlatean: Locul Republicii Moldova este in Uniunea Europeana

Locul Republicii Moldova este in Uniunea Europeana, iar politicienii de la Chisinau sunt responsabili de acest lucru, sustine senatorul roman Titus Corlatean intr-un interviu pentru postul public Radio Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Resedinta presedintelui Republicii Moldova de la Condrita, pichetata de activistii Partidului Nostru

Resedinta de la Condrita a presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost, sambata, 28 noiembrie, pichetata de simpatizantii formatiunii politice Partidul Nostru. Sute de masini s-au indreptat spre Condrita unde pret de cateva ore i-au cerut sefului statului sa demisioneze.

Mitinguri pro si contra unirii Republicii Moldova cu Romania, organizate la Chisinau

Sute de persoane au participat marti, 1 decembrie, la Chisinau, la un miting in favoarea unirii Republicii Moldova cu Romania, in timp ce un alt grup, care se opune ideii unificarii celor doua tari, a organizat proteste, potrivit Mediafax.

Apel din partea societatii civile de pe ambele parti ale Prutului, catre sefii statului roman, pentru infiintarea unui fond de investitii dedicat Republicii Moldova

Un grup de organizatii unioniste ale societatii civile din Romania si Republica Moldova a transmis, marti, un apel catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos si presedintii Camerelor Parlamentului referitor la infiintarea Fondului Moldova, un fond de investitii specializat ca instrument al sprijinului Romaniei pentru schimbari fundamentale in tara vecina si reducere a decalajelor dintre cele doua maluri ale Prutului, informeaza Agerpres.

Mai multe organizatii din stanga Prutului cer Romaniei sa creeze un Fond de sustinere financiara a Republicii Moldova

De Ziua Nationala a Romaniei, mai multe asociatii si institutii din Republica Moldova au lansat un apel catre politicienii de la Bucuresti, cerandu-le ca acestia sa infiinteze un fond de investitii specializat - Fondul Moldova - ca instrument de exprimare a sprijinului Romaniei pentru schimbari fundamentale din Republica Moldova.

Ministrul Educatiei isi doreste ca limba oficiala a Republicii Moldova sa devina si limba de comunicare intre minoritati

Ministerul Educatiei isi propune sa imbunatateasca calitatea predarii limbii romane pentru minoritatile nationale din Republica Moldova. Oficialul crede ca acest lucru va face posibil ca limba romana sa devina si principala limba de comunicare in societate.

Romania a donat Republicii Moldova peste 71 de milioane de dolari in 2014. Cum au fost cheltuiti banii

Peste 71 de milioane de dolari, atat a primit Republica Moldova din partea Romaniei, doar anul trecut, in cadrul mai multor proiecte de asistenta, informeaza Radio Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )