Libnet.ro
UNICEF

07:00

Senatul Statelor Unite aproba sanctiuni suplimentare impotriva Iranului

Antena3 Antena3,
Senatul Statelor Unite aproba sanctiuni suplimentare impotriva Iranului

Senatul Statelor Unite a aprobat in unanimitate, vineri, noi sanctiuni economice impotriva sectorului energetic si transporturilor maritime din Iran, tara suspectata ca incearca sa se doteze cu arme nucleare,. continuă pe Antena3

Senatul Statelor Unite aproba sanctiuni suplimentare impotriva Iranului

Reprezentantii Senatului din SUA au aprobat in unanimitate, vineri, o noua serie de sanctiuni economice impotriva Iranului, tara suspectata ca incearca sa detina arme nucleare. Masurile sunt luate.

SUA aproba sanctiuni suplimentare impotriva Iranului.

Senatul Statelor Unite a aprobat in unanimitate, vineri, noi sanctiuni economice impotriva sectorului energetic si transporturilor maritime din Iran, tara suspectata ca incearca sa se doteze cu arme nucleare, informeaza AFP, citata de Mediafax. Amendamentul, adoptat cu 94 de voturi pentru, urmeaza sa fie dezbatut si in Camera Reprezentantilor. Proiectul a fost introdus de senatorul democrat Robert Menendez in scopul de a impiedica Iranul sa continue cercetarile in domeniul nuclear. Da, .

Militari romani, medaliati de atasatul militar al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti

Comandantul Brigazii 1 Mecanizata Argedava, general de brigada Marius Harabagiu, comandantul Batalionului 2 Infanterie Calugareni, colonel Iulian Berdila, si alti 13 militari romani au fost medaliati de atasatul militar al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, locotenent-colonel David Sutton, in cadrul unei ceremonii desfasurate azi, la sediul comandamentului Diviziei 1 Infanterie Dacica, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )