Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatul SUA a respins proiectul bugetului, situatie ce risca sa blocheze institutiile publice. Posibile efecte

Hotnews Hotnews,
 Senatul SUA a respins proiectul bugetului, situatie ce risca sa blocheze institutiile publice. Posibile efecte

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, o situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat. In aceasta situatie, cele doua Cemere ale Congresului SUA, fiecare controlata de partide diferite, au la dispozitie doar zece ore pentru adoptarea unui text bugetar comun si pentru a evita blocarea activitatilor agentiilor federale. continuă pe Hotnews

Senatul SUA a respins proiectul bugetului, situatie ce risca sa blocheze institutiile publice.

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, o situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat, relateaza Mediafax. Cei 54 de senatori democrati, care dispun de o majoritate, au votat impotriva textului care ar fi permis finantarea statului federal incepand de marti dimineata dar care ar afecta legea privind sistemul medical propusa de presedintele Barack Obama. In aceasta situatie, cele doua Cemere ale Congresului .

Senatul SUA a respins proiectul bugetului

Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, o situatie care risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat, potrivit surselor internationale de presa.

Institutiile publice din SUA, in pericol de blocaj: Senatul SUA a respins proiectul bugetului

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, o situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat. Cei 54 de senatori democrati,.

SUA ar putea intra in blocaj. Senatul a respins proiectul de buget

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat, informeaza Mediafax. Cei 54 de.

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului

Senatul Statelor Unite a respins proiectul bugetului federal temporar adoptat de Camera Reprezentantilor, situatie care risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )