Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sentinta definitiva in dosarul lui Dan Diaconescu, amanata pentru 4 martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sentinta definitiva in dosarul lui Dan Diaconescu, amanata pentru 4 martie

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au amanat azi, pentru 4 martie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Zi grea pentru Dan Diaconescu. Judecatorii ar putea anunta sentinta definitiva in dosarul in care e acuzat de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat desantajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

UPDATE. Sentinta definitiva in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, AMANATA

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se vor lua o decizie definitiva, vineri, in cazul lui Dan Diaconescu, care este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri, despre amanarea termenului de judecata privind sentinta definitiva pe care Dan Diaconescu urmeaza sa o primeasca, acesta fiind acuzat de santaj. Banciu a afirmat ca Diaconescu va.

Sentinta in cazul lui Dan Diaconescu a fost amanata pentru 4 martie

Magistratii Curtii de Apel Bucurest au decis sa amane sentinta pentru 4 martie in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, potrivit Agerpres. Patronul OTV a fost condamnat in 2013 de Judecatoria.

Dan Diaconescu afla, vineri, sentinta definitiva in dosarul de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se vor lua o decizie definitiva, vineri, in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj

Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj. Fostul proprietar al postului OTV a fost condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare pentru santaj. Diaconescu a contestat sentinta, .

Dan Diaconescu scapa de condamnare. Instanta a amanat, astazi, pronuntarea verdictului

UPDATE- Dan Diaconescu scapa deocamdata de condamnare. Magistratii au amanat sa dea astazi verdictul final. Stirea initiala:Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj. Fostul.

Sedinta Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, amanata pentru 13:30. Elena Udrea se afla in continuare la DNA

Sedinta Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, care trebuia sa inceapa la ora 11:30, a fost amanata pentru 13:30, avand in vedere ca Elena Udrea se afla in continuare la DNA, acolo unde isi completeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )