Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Dan Diaconescu: El a inventat prostitutia la televizor. O sa fim alaturi de el in lungul drum spre puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri, despre amanarea termenului de judecata privind sentinta definitiva pe care Dan Diaconescu urmeaza sa o primeasca, acesta fiind acuzat de santaj. Banciu a afirmat ca Diaconescu va. continuă pe B1

Radu Banciu, despre perchezitiile de la firma familiei lui Ponta: Ce putea sa spuna, cu mortul in casa? Asa a facut si cu plagiatul (VIDEO)

Jurnalistul Radiu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre perchezitiile efectuate de procurorii DNA Ploiesti la firma detinuta de mama, sora si cumnatul premierului Victor Ponta. Radu Banciu a declarat.

Radu Banciu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Cand te lauda Nastase, clar n-ai nicio treaba cu statul de drept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig, facuta de presedintele Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca gusturile lui Iohannis sunt foarte.

Radu Banciu: Gigi Becali a intrat deja in Cartea Recordurilor. E singurul om care a scris doua carti si n-a citit niciuna (VIDEO)

Radu Banciu a analizat fulminanta scrisoare plina de greseli pe care Gigi Becali i-a adresat-o conducerii penitenciarului unde este inchis. Stiti ca el a scris doua carti dupa gratii si mai vrea sa-si.

Dan Diaconescu scapa de condamnare. Instanta a amanat, astazi, pronuntarea verdictului

UPDATE- Dan Diaconescu scapa deocamdata de condamnare. Magistratii au amanat sa dea astazi verdictul final. Stirea initiala:Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj. Fostul.

Sentinta definitiva in dosarul lui Dan Diaconescu, amanata pentru 4 martie

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au amanat azi, pentru 4 martie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, potrivit surselor din presa.

Sentinta in cazul lui Dan Diaconescu a fost amanata pentru 4 martie

Magistratii Curtii de Apel Bucurest au decis sa amane sentinta pentru 4 martie in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, potrivit Agerpres. Patronul OTV a fost condamnat in 2013 de Judecatoria.

UPDATE. Sentinta definitiva in dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, AMANATA

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se vor lua o decizie definitiva, vineri, in cazul lui Dan Diaconescu, care este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj

Dan Diaconescu primeste astazi verdictul final in dosarul de santaj. Fostul proprietar al postului OTV a fost condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare pentru santaj. Diaconescu a contestat sentinta, .

Dan Diaconescu afla, vineri, sentinta definitiva in dosarul de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti se vor lua o decizie definitiva, vineri, in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Zi grea pentru Dan Diaconescu. Judecatorii ar putea anunta sentinta definitiva in dosarul in care e acuzat de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, vineri, sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat desantajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )