Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sentinta finala in procesul Autobuzul, unul din cele mai mari dosare de trafic de heroina din Banat. Fosta politista, condamnata la cinci ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Sentinta finala in procesul Autobuzul, unul din cele mai mari dosare de trafic de heroina din Banat. Fosta politista, condamnata la cinci ani de inchisoare

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au emis vineri sentinta finala in dosarul traficantilor de heroina, judecati in dosarul supranumit Autobuzul. Pentru majoritatea inculpatilor a fost mentinuta sentinta de pe fond, decizia Tribunalului Timis fiind modificata doar in cazul a doi dintre inculpati. continuă pe Adevărul

Unul din cele mai folosite medicamente, asociat cu riscul de infarct

Paracetamolul, administrat in doze zilnice, a fost asociat cu un risc sporit de infarct, accident vascular cerebral si moarte subita, se afirma intr-un studiu de amploare realizat recent in Marea Britanie,.

FOTO Slatina, unul dintre cele mai vechi asezari de pe teritoriul Romaniei. De unde vine denumirea orasului ridicat in forma de amfiteatru in stanga Oltului

Municipiul Slatina este unul dintre cele mai vechi orase ale tarii, fapt atestat nu doar de documente istorice, dar si de dovezi descoperite in urma unor sapaturi arheologice ce dovedesc ca zona orasului a fost locuita inca de acum un milion de ani. Drept urmare, nu e de mirare ca orasul inca pastreaza multe dovezi ale existentei sale, inclusiv ale vietii de la inceputul anilor 1900.

Prin Jgheabul cu Hotar, unul din cele mai frumoase trasee montane din Ceahlau

Ascensiunea prin Jgheabul cu Hotar spre platoul Dochiei dezvaluie frumusetea salbatica a muntelui Ceahlau indiferent de sezon. Traseul trece prin zone impadurite, pajisti alpine sau jnepenis inainte de ajunge la cabana din varful muntelui.

VIDEO Traseul Saru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania

Unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania se afla in judetul Suceava. Traseu dintre Saru Dornei si Vatra Dornei porneste de la podul de peste raul Neagra Sarului si consta in traversarea Dealului Negru. Din varful acestuia se pot vedea atat muntii Caliman, cat si varfurile Giumalau, Raraul si Pietrosul Bistritei, o priveliste deosebita.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

Vedetele au celebrat cele mai iconice si influente femei din lume, la Bucuresti

Sase din cele mai iconice si influente femei din istorie au reprezentat tema unui eveniment organizat joi seara la The Grand-JW Marriott din Bucuresti, manifestare la care au luat parte mai multe vedete din showbiz.

Cele mai frumoase trasee montane din Sibiu. Drumetie pe varful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunarea

Pasionatii de drumetii montane pot descoperi in zona Sibiului doua din cele mai frumoase trasee montane din Romania.

Cele mai sigure scaune auto pentru copii

Scaunele auto pentru copii asigura transportul in siguranta al micutilor, dar modelele de pe piata sunt atat de variate, incat parintii se gasesc in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga unul. Greutatea si inaltimea copilului sunt criteriile dupa care trebuie cumparate cele mai sigure scaune auto pentru copii.

Victorie pentru politistii din Mexic. Unul din liderii cartelurilor de droguri, capturat

Politia si militarii mexicani l-au capturat miercuri pe Omar Trevino Morales, cunoscutul lider al unuia dintre cele mai nemiloase carteluri de droguri din Mexic, Los Zetas, a anuntat un oficial federal, citat de.

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )