Libnet.ro
UNICEF

15:01

Serban Ionescu se simte mai bine si va fi externat din Spitalul Elias

B1 B1,
Serban Ionescu se simte mai bine si va fi externat din Spitalul Elias

Actorul Serban Ionescu va fi externat din Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Medicii spun ca starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit. Serban Ionescu a fost operat pentru asigurarea unei. continuă pe B1

Actorul Serban Ionescu va fi externat din Spitalul Elias

Actorul Serban Ionescu, diagnosticat cu scleroza multipla amiotrofica, a fost operat pentru asigurarea unei alimentatii complete, este constient, nu are tulburari respiratorii si nu necesita alt tip de ingrijire medicala, astfel ca va fi externat, a anuntat, marti, conducerea Spitalului Elias, citata de Mediafax. Actorul Serban Ionescu fusese internat in Spitalul Universitar de Urgenta Elias pe 18 septembrie. Conducerea Spitalului Elias nu a precizat insa data la care Serban Ionescu va fi externat.

Actorul Serban Ionescu va fi EXTERNAT din Spitalul Elias.

Actorul Serban Ionescu, diagnosticat cu scleroza multipla amiotrofica, a fost operat pentru asigurarea unei alimentatii complete, este constient, nu are tulburari respiratorii si nu necesita alt tip de ingrijire medicala, astfel ca va fi externat, a anuntat, marti, conducerea Spitalului Elias, potrivit Mediafax. Actorul Serban Ionescu a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in 18 septembrie, pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale necesare in vederea asigurarii unei .

Cele mai recente informatii despre starea de sanatate a lui Serban Ionescu. Actorul va fi externat

Conducerea Spitalului Elias a anuntat ca actorul Serban Ionescu va fi externat. Diagnosticat cu scleroza multipla amiotrofica, actorul a fost operat pentru asigurarea unei alimentatii complete, este constient, nu.

Medicii despre soarta lui Serban Ionescu: Creierul ii este topit!

Medicii nu par foarte optimisti in privinta starii de sanatate a lui Serban Ionescu si, implicit, asupra viitorului sau. Actorul sufera de screloza multipla si, in acest moment, spune ei, are creierul topit in mare parte. Continue reading .

Starea lui Serban Ionescu s-a agravat

Starea actorului Serban Ionescu s-a agravat, conform unor surse medicale din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Capitala, doctorii fiind nevoiti sa intervina de urgenta si sa il intubeze, transmite Realitatea. net.

intotdeauna e mai bine daca zambesti. Viata atipica a celor mai batrane prostituate din Amsterdam

Louise si Martine Fokken, surori gemene si cele mai batrane prostituate din Amsterdam, se plimba agale prin apartamentul lor inghesuit din vestul capitalei olandeze. Una in papuci, cealalta in sandale, se.

intotdeauna e mai bine daca zambesti. Viata atipica a celor mai batrane prostituate din Amsterdam

Louise si Martine Fokken, surori gemene si cele mai batrane prostituate din Amsterdam, se plimba agale prin apartamentul lor inghesuit din vestul capitalei olandeze. Una in papuci, cealalta in sandale, se.

Surpriza: Cel mai scump oras din lume este in Siberia.

Multa vreme s-a vehiculat ideea ca cele mai scumpe orase din lume sunt metropolele New York, Londra, Tokio, Paris, scrie economica. net Intr-adevar, aceste metropole au preturi piperate, dar putina lume a luat in calcul faptul ca in locuri izolate, greu accesibile, cu populatie putina si saraca, preturile marfurilor ar putea depasi orasele bine aprovizionate si bine interconectate cu intreaga retea comerciala a lumii, scrie oligarh. md. Rusii pretind ca orasul cu cele mai ridicate preturi din .

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )