Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae isi doreste sa fie presedinte PSD: Am incercat sa candidez acum 4 ani. Ma mai gandesc daca voi candida

B1 B1,
Serban Nicolae isi doreste sa fie presedinte PSD: Am incercat sa candidez acum 4 ani. Ma mai gandesc daca voi candida

Senatorul PSD Serban Nicolae ar putea sa fie unul dintre candidatii care incearca sa preia sefia partidului odata cu condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. O spune chiar acesta, intr-o declaratie. continuă pe B1

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare .

Dancila, despre informatiile ca Dragnea vrea ca Olguta Vasilescu sa fie presedinte PSD: Sa-i intrebati pe acei colegi care sustin ca ar fi primit aceste mesaje (VIDEO)

Viorica Dancila a afirmat, marti, ca ea nu a primit niciun mesaj de la Liviu Dragnea prin care acesta cerea ca Olguta Vasilescu sa devina presedinte PSD in urma condamnarii sale la puscarie. Sa-i.

Gabriela Firea: Mi s-a cerut sa fiu presedinte PSD, dar nu doresc acest lucru

Nu voi candida la presedintia PSD la congres. Il sustin pe Paul Stanescu ca presedinte executiv, statutar este ca Dancila e sa fie presedinte interimar, a declarat primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea.

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] .

Serban Nicolae: Nu e vorba ca oamenii nu stiu. Noi gresim

Serban Nicoale a intervenit la Antena 3, unde a vorbitdespre ultimele rezultate ale alegerilor din 26 mai 2019. O analiza foarte severa trebuie facuta in interiorul PSD. in mod cert s-au facut greseli,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )