Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Antena3 Antena3,
Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Serban Nicolae isi doreste sa fie presedinte PSD: Am incercat sa candidez acum 4 ani. Ma mai gandesc daca voi candida

Senatorul PSD Serban Nicolae ar putea sa fie unul dintre candidatii care incearca sa preia sefia partidului odata cu condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. O spune chiar acesta, intr-o declaratie.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Adrian Nastase il reactiveaza pe Octav Cozmanca si face grupul de sprijin pentru actualul PSD

Fostul lider al PSD Adrian Nastase a anuntat, marti, ca alaturi de fostul senator PSD Octav Cozmanca si de alti actuali si fosti lideri ai partidului va constitui Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare. Cu o zi in urma, Nastase sustinea ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze de la sefia PSD dupa rezultatul umilitor de la europarlamentare.

Opozitia are un candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. PNL, USR si PMP o propun pe Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor, decizia fiind luata marti seara.

Cine este Stelian Ion, propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor

Dan Barnea a facut declaratii marti-dupa amiaza, cu privire la candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor. Seful USR a sustinut ca propunerea din partea partidului este Stelian Ion. Stelian Ion este.

Serban Nicolae: Nu e vorba ca oamenii nu stiu. Noi gresim

Serban Nicoale a intervenit la Antena 3, unde a vorbitdespre ultimele rezultate ale alegerilor din 26 mai 2019. O analiza foarte severa trebuie facuta in interiorul PSD. in mod cert s-au facut greseli,.

Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu? Va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis marti un mesaj catre cei care vor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea: Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!.

Au inceput negocierile pentru sefia Comisiei Europene / Parlamentul European insista pentru desemnarea unui Spitzenkandidaten

Negocierile pentru desemnarea noilor lideri ai institutiilor europene s-au transformat marti in dispute intre sefii de stat si de Guvern si Parlamentul European, iar rezultatul acestei lupte pentru putere este nesigur, scrie AFP.

DAN BARNA, USR: Propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor - Stelian Ion

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca partidul sau va purta discutii cu celelalte partide din opozitie pentru a avea candidat unic la sefia Camerei Deputatilor.

Opozitia s-a unit: Raluca Turcan, propunerea PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor

PNL, USR si PMP fac front comun pentru a castiga functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si vacantarea acestei pozitii. intr-o declaratie de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )