Libnet.ro
UNICEF

20:30

Serena Williams a egalat un nou record pentru turneelede Grand Slam

Adevărul Adevărul,
Serena Williams a egalat un nou record pentru turneelede Grand Slam

Surorile Williams au inceput perfect editia din 2016 a US Open, ultimul Grand Slam al anului. Venus Williams a obtinut, joi, a 70-a victorie la US Open, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-3, pe germana Julia Goerges, in turul al doilea. Venus Williams a pierdut de 14 ori la US Open. continuă pe Adevărul

Serena Williams a egalat recordul de victorii in turneele de Grand Slam stabilit de Martina Navratilova

Serena Williams, liderul clasamentului WTA, a egalat recordul de 306 victorii in turneele de Grand Slam al Martinei Navratilova, dupa ce a castigat, joi, in fata americancei Vania King 87 WTA), scor 6-3, 6-3, in turul doi al turneului US Open, informeaza Gazzetta dello Sport.

US Open (f): Serena Williams s-a calificat in turul al treilea

Serena Williams, favorita principala, s-a calificat joi in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Vania King SUA - locul 87 WTA). Meciul a durat o ora si 5 minute. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Performanta de exceptie la US Open! Croatul Ivo Karlovic a stabilit un nou record de asi

Ivo Karlovic este al 21-lea favorit la Flushing Meadows si a stabilt un nou record de asi la competitia americana, potrivit Hotnews. Karlovic a reusit 61 de asi, 22 fiind numai in setul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )