Libnet.ro
UNICEF

19:31

Serena Williams, eliminata de la Wimbledon. Declaratia Simonei Halep, dupa ce-a devenit principala favorita

Adevărul Adevărul,
Serena Williams, eliminata de la Wimbledon. Declaratia Simonei Halep, dupa ce-a devenit principala favorita

Dupa eliminarea chinezoaicei Na Li, sambata, la Wimbledon, s-a mai inregistrat un rezultat surpriza. Bomba a detonat-o frantuzoaica Alize Corner, care a eliminat-o chiar pe Serena Williams, locul 1 mondial si cap de serie numarul 1. continuă pe Adevărul

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

Wimbledon: Serena Williams, eliminata; Maria Sharapova, calificata in optimi

Jucatoarea americana Serena Williams, lidera ierarhiei WTA, a fost eliminata, sambata, de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, fiind invinsa in turul al treilea de sportiva franceza Alize Cornet 24 WTA), in trei seturi - 6-1, 3-6, 4-6.

Serena Williams a cazut in bratele unui spectator in timpul unei partide jucate la Wimbledon (VIDEO)

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a fost protagonista unei faze amuzante in timpul partidei disputata alaturi de sora sa Venus la Wimbledon. in setul final, Serena a fugit dupa o minge, alunecand.

De ce maieul Simonei Halep este alb?

Am scris la Roland Garros un articol cu titlul De ce nu ii credem si nu ii respectam pe actualii Nastase si Tiriac?. Continuu seria la Wimbledon, cu partea a doua. Un alt raspuns la intrebarea de mai sus este urmatorul: pentru ca Belinda Bencic 17 ani) are 11 sponsori si a venit la meciul cu Halep cu cate un nume de companie imprimat pe fiecare bretea de la maieu. Iar tricoul de joc al Simonei este alb, imaculat.

Belinda, adversara Simonei Halep, e o eleva de liceu. Meciul e astazi, la ora 16.00

Simona Halep a trecut cu destule emotii in turul III de la Wimbledon, unde va juca astazi impotriva elvetiencei Belinda Bencic.

Belinda, adversara Simonei Halep, e o eleva de liceu. Meciul incepe la ora 16.00

Simona Halep a trecut cu destule emotii in turul III de la Wimbledon, unde va juca astazi impotriva elvetiencei Belinda Bencic.

Simona Halep, dupa meciul cu Lesia Tsurenko: Nu am facut cel mai bun joc al meu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul castigat in turul doi de la Wimbledon in fata ucrainencei Lesia Tsurenko, ca nu a facut cea mai buna partida a sa, informeaza wtatennis. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )