Libnet.ro
UNICEF

20:00

Serghei Lavrov: Biserica Ortodoxa Ucraineana independenta - o provocare sustinuta de Washington

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov: Biserica Ortodoxa Ucraineana independenta - o provocare sustinuta de Washington

Independenta Bisericii Ortodoxe Ucrainene este o provocare sustinuta de Washington, a declarat ministrul de externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov, intr-un interviu acordat RT France, Paris Match si Le Figaro, din care au fost publicate vineri fragmente pe site-ul ministerului, informeaza AFP si TASS conform Agerpres. continuă pe Hotnews

Tensiuni fara precedent intre Moscova si Kiev, dupa ce Patriarhia Constantinopolului a recunsocut Biserica Ortodoxa Ucraineana

Tensiuni majore intre Rusia si Ucraina, dupa ce Patriarhatul din Constantinopol a recunoscut o biserica ucraineana independenta de tutela Moscovei. Kremlinul a anuntat vineri ca apara interesele.

Biserica Ortodoxa Rusa ameninta cu revolte in Ucraina

Biserica Ortodoxa Rusa a avertizat miercuri cu izbucnirea unor revolte in Ucraina in cazul unei decizii favorabile a Constantinopolului pentru o Biserica Ortodoxa Ucraineana independenta.

Patriarhia Constantinopolului recunoaste Biserica Ortodoxa independenta in Ucraina. Reactie dura a Bisericii Ruse

Patriarhia Constantinopolului a recunoscut joi o Biserica Ortodoxa independenta in Ucraina, la finalul unui Sfant Sinod de doua zile la Istanbul, decizie ce va starni in mod sigur iritarea Moscovei, informeaza.

Lovitura pentru Biserica Ortodoxa Rusa: Patriarhia de la Constantinopol recunoaste autocefalia Bisericii Ortodoxe Ucrainene

Patriarhia de la Constantinopol a recunoscut o Biserica ortodoxa independenta in Ucraina, decizie ce nu va incanta deloc Moscova. Hotararea a fost luata in cadrul unui sinod de doua zile, care a avut loc la Is.

Biserica Ortodoxa il ia in brate pe Dragnea, ca sa nu se supere

Vasile Banescu a facut multe declaratii usor de criticat sau desfiintat in ultimele zile, dar singura pentru care si-a cerut scuze BOR il vizeaza pe Liviu Dragnea. Biseria majoritara din tara noastra din prisma numarului de adepti este biserica ortodoxa. Aceasta continua sa fie pe primul loc, din cauza unei echipe solide marketing, a unui [] .

Biserica Ortodoxa critica parteneriatul civil, ca sa nu uitam de ura fata de gay

Daca traia cineva cu impresia ca Biserica Ortodoxa Romana isi va vedea de religie dupa infrangerea memorabila de la referendum, s-a inselat amarnic. in urma cu aproximativ o zi, Ministrul delegat pentru Afaceri Interne a confirmat introducerea in parlament pe parcursul saptamanii viitoare a unui proiect de lege pentru definirea parteneriatului civil. Desi respectivul act [] .

Biserica Ortodoxa Rusa va rupe relatiile cu Constantinopolul

Biserica Ortodoxa Rusa va trebui sa rupa relatiile cu Constantinopolul, dupa ce Sinodul intrunit la Istanbul a recunoscut autocefalia Bisericii Ortodoxe Ucrainene, a declarat joi Alexandr Volkov, purtator de.

Vasile Banescu: Biserica Ortodoxa nu a asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a tinut sa precizeze ca Biserica Ortodoxa Romana nu a pus in niciun moment esecul referendumului pe seama presedintelui PSD, Liviu.

Biserica Ortodoxa dezaproba legalizarea parteneriatelor civile: Este un surogat al casatoriei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile. Banescu a explicat ca acesta ar f.

Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Biserica Ortodoxa Romana dezaproba ferm o eventuala legalizare a parteneriatului civil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )