Libnet.ro
UNICEF

19:30

Serghei Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Washington au nevoie de o resetare

Antena3 Antena3,
Serghei Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Washington au nevoie de o resetare

Relatiile dintre Moscova si Washington au nevoie de o resetare, a declarat ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, acuzand Statele Unite ca sunt responsabile de deteriorarea lor, relateaza AFP,. continuă pe Antena3

Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Washington au nevoie de o resetare

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, duminica, ca relatiile dintre Moscova si Washington au nevoie din nou de o resetare, relateaza AFP, conform Mediafax.

Relatiile Moscova-Washington necesita o noua resetare

Relatiile dintre SUA si Rusia au nevoie iarasi de o resetare, a declarat ministrul de Externe de la Moscova, Serghei Lavrov, acuzand Statele Unite ale Americii de deteriorarea relatiilor bilaterale, scrie AFP.

Ministrul rus de Externe a cerut o resetare 2.0 a relatiilor dintre Moscova si Washington

Moscova a cerut, duminica, o resetare 2. 0 a relatiilor cu puterea de la Washington, explicand ca situatia dinUcraina se imbunatateste gratie initiativelor de pace ale Kremlinului. Conflictul.

Serghei Lavrov critica interventionismul militar american chiar de la tribuna ONU

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a criticat de curand, chiar de la tribuna ONU, interventionismul militar american, afirmand ca Washingtonul utilizeaza forta oriunde in lume pentru a-si apara interesele proprii, informeaza AFP.

Serghei Lavrov a criticat la ONU interventionismul militar american

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a criticat, sambata, la ONU, interventionismul militar american, intr-o aluzie la raidurile aeriene lansate de Statele Unite in Irak si in Siria, relateaza.

Serghei Lavrov a criticat la ONU interventionismul militar american

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a criticat, sambata, la ONU, interventionismul militar american, intr-o aluzie la raidurile aeriene lansate de Statele Unite in Irak si in Siria.

Serghei Lavrov: Extinderea NATO ar fi o mare greseala care ar submina sistemul de securitate al Europei

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a apreciat vineri ca extinderea NATO ar constitui o mare greseala, care va submina intregul sistem de securitate al Europei, denuntand intentia Kievului de a se apropia de Alianta Nord-Atlantica, relateaza agentia Itar-Tass.

Serghei Lavrov: Rusia este pe locul doi in TOPUL AMENINTARILOR enumerate de Obama la ONU

Serghei Lavrov, Ministrul rus de Externe, a declarat , miercuri seara, ca Barack Obama a plasat agresiunea rusa pe locul doi in discursul sau tinut la Adunarea Generala a ONU de la New York.

Serghei Lavrov: Legaturile Moscovei cu Washingtonul au nevoie de o resetare 2.0

Moscova a cerut duminica o resetare 2. 0 a relatiilor sale cu Washingtonul, spunand ca situatia din Ucraina, care a dus la impunerea sanctiunilor occidentale asupra Rusiei, se imbunatateste gratie initiativelor de pace ale Kremlinului, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )