Libnet.ro
UNICEF

11:01

Serialul The Muppets, anulat de postul ABC, din cauza audientei scazute

Adevărul Adevărul,
Serialul The Muppets, anulat de postul ABC, din cauza audientei scazute

Serialul The Muppets a fost anulat de postul de televiziune ABC, din cauza audientei scazute inregistrate de cel mai recent sezon al acestui show de comedie, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Operatiile de la Institutul Marius Nasta au fost sistate din cauza problemei dezinfectantilor diluati. Medic: Pacientii au incredere deplina in noi. Nu mai cumparam niciun produs Hexi Pharma (VIDEO)

Medicii la de la Institutul Marius Nasta au decis sistarea pentru cateva zile a operatiilor programate din cauza scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, informeaza B1 TV. in.

Fagaras: Lactatele din cauza carora s-au imbolnavit zeci de persoane erau infectate cu stafilococul auriu

Produsele lactate care au dus la imbolnavirea a 24 de persoane din Fagaras contineau coagulazo pozitiv stafilococul auriu), potrivit rezultatelor analizelor de laborator, informeaza Mediafax, citand.

Ministerul Sanatatii: in cinci spitale din tara si din Capitala nu se opereaza decat urgentele din cauza problemei dezinfectantilor (VIDEO)

Spitalele intra in colaps unul dupa altul din cauza dezinfectantilor. Dupa ce premierul Ciolos a anuntat ca toate substantele de la Hexi Pharma trebuie retrase, medicii se vad in situatia in.

Raport: Peste 40 de milioane de persoane din lume sunt stramutate din cauza conflictelor. Aceasta este cea mai mare cifra inregistrata vreodata

Peste 40 de milioane de persoane din intreaga lume sunt stramutate intern din cauza conflictelor din tarile lor, potrivit unui raport realizat de Consiliul Norvegian pentru Refugiati impreuna cu Centrul.

Aterizare de urgenta: Un Boeing a fost fortat sa opreasca din cauza turbulentelor la un motor (VIDEO)

Scene cumplite in timpul unui zbor al unei linii aeriene comerciale din Statele Unite. Pasagerii care priveau pe geam puteau observa cum aparatoarea ce acoperea unul dintre motoare s-a desprins aproape in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )